Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ennyi pénzorientáltak meg felszínesek a nők?
Anyu magazin modell volt. Apu egy hétköznapi fickó. Közepes külsővel. Nem volt se lakása, se autója és személyi sofőrként dolgozott a 70 es évek elején amikor megismerkedett anyukámmal.
Ma elképzelhetetlen hogy egy átlag melósnak szép barátnője/felesége legyen. Nem magamat akarom sajnáltani de kb hasonló lettem mint apám. És már el is ment a fiatalságom és semmi esélyem a nőknél.
36F / (Nem akar incel lenni - nők teszik azzá)
35
Nem volt jóképű. Totál hasonlítok rá. Arcra, testalkatra (Még életkorokban is mindig épp hasonló volt a testalkata), személyiségre még a testi hibákban is. Az egyik lábujj ferdén áll. Neki és nekem is van egy ritka bőrbetegség ami csak a fejbőrőn jött ki. Plusz egy daganat a nyakon és mindkettőnknek meg lett műtve. Kisgyerekként és mikor beteg volt és öltöztetni kellett akkor láttam a péniszét és még az is úgyan az. Szegény szüleim már meghaltak de ez az átka annak hogy késői gyerek vagyok. A kérdésemben a lényeg az volt hogy régen egy átlag férfinek simán lehetett családja, csinos felesége. Ma már úgyan azokkal az adottságokkal meg örök magányba vagyunk taszítva.
38
nem volt lakása. 71 évesen mikor meghalt még akkor se volt lakása. A családban senkinek nincs és sose volt! Csak az egyik nővéremnek van kertes háza de azt a férje vette a saját pénzéből.
"Két nővel is volt dolgom akik 170 centihez inkább a 50 eleji súlyhatárban voltak. Ők vékonyak voltak igen!"
De hiszen megiscsak kellesz a noknek, nem? :)
40F incel
43
Mert akkor 75 kg voltam.
Fogyjal le.
Itt az akadaly a sajat tomeged es akaratod nem mas nem a nok a hibasak ha keptelenek vonzodni egy 120kos himnemuhoz.
"Mert akkor 75 kg voltam"
En hatodikos koromban voltam annyi.
40F incel
46
Hát nekem se volt egyszerű mert nem az a tipus vagyok.
1, alultpláltság - éhezés hónapokon át
2, akkor 3 műszakban dolgoztam és 10 órákat szándékosan még túl is hajtottam magam
3, minden szabad időmben futópad , kerékpár, edzőgépek
4, megvettem minden táplálékkiegészitőt, volt hogy 5 féle zsírégető dolgozott bennem. Mikor ez se volt elég akkor vettem szteroidokat amiket tűkkel szúrkáltam magamba
Volt egy csaj aki megsértett ekkor is hogy dagadt vagyok (75-78 kg al a bordáim kint voltak foghatóan) jött a depresszió, munkahely - életmód váltása. Szerintem össze is szedtem több hátráltató betegséget pl cukorbetegség. És annyira elhíztam hogy jelenleg ha szó szerint egy falat kaját nem eszek hetekig, akkor se változik a súly. Tuti a kor is benne van meg több betegség.
Azért pénzorientáltak mert eddig ők voltak alaposan kihasználva.
Mosol főzöl takarítasz egy balfszra, cserébe a nagy semmiért?
Te magad sem csinálnád!
Egy házvezetőnő meg 300-at megkeres és még dugnia sem kell hulla fáradtan!
Lassan 6 éve egyedül élek. Minden házimunka rám vár. Megszoktam. Ha lenne egy barátnőm akkor már a megszokás miatt is továbbra is csinálnám. vagy megosztanánk.
Amúgy nem kedvelem a nőket akik sírnak meg kihasználásnak veszik a főzést meg a házimunkát. Rengeteg példa családot ismerek ahol 2-3 gyerekkel az anyuka eljár dolgozni és otthon is takarít , főz...
Igen, mi is rengeteg ilyen példát látunk.
Nem akarjuk követni ezt a példát, köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!