Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a rossz szerinted az internetes társkeresőkben? Mit utálsz bennük, milyen negatív tapasztalataid vannak?
Én azt utál9m, hogy egytől egyig mind a pénzlehúzásról szól, és hogy teljesen érthetettlen algoritmusokkal dolgoznak.
Pl badoo-t konkrétan tudom mert a haverom a 2házzal odébb lakó csaj, és tudom, hogy fent van badoon, mert meg is mutattuk egymásnak, és láttam a saját szememmel... ennek ellenére, badoon ha rányomok a távolság alapján mutasson funkcióra, soha nem mutatta, soha nem láttam őt, és ő sem engem...
Ellenben lb ugyan azt a 30-40nőt látom a 40kmes körzetemben már másfél éve... szinte soha nincs match-em, kivéve, ha fizetek, olyankor általában aznap van 1-2... aztán újból semmi...
Tinder teljesen ugyan ez
54.
Manapság a legnagyobb
Csakúgy mondom. Semmi különös,"csak" ennyi.
56. Ennyi erővel a pénzt is keressük, de soha nem találjuk meg :D
De amúgy teljesen igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!