Nőgyógyászati vizsgálattal kapcsolatban van bármiféle negatív tapasztalatotok?
Meg is mondhatod, hogy most vagy először nőorvosnál, akkor elmondja, hogy zajlik a vizsgálat, megnyugtat.
Nekem még nem volt rossz tapasztalatom.
A vizsgálat maga kellemetlen, de olyan tapasztalatom nem volt, hogy az orvos durva, vagy goromba lett volna. Pedig szültem is kétszer és elég sokszor vizsgálgattak. Volt olyan orvos, akiről hallottam, hogy durva, de velem ő sem volt az.
Ami viszont negatív tapasztalatom volt, az az, hogy nagyon sok a pénzéhes orvos, akinek nem az a célja, hogy meggyógyítson, hanem, hogy minél több pénzzel lerántson.
Sajnos több ilyennel is találkoztam, a nőgyógyászok közt szerintem ez halmozottan ott van.
Az elsőhöz pl. egy sima gombás fertőzéssel mentem. Mivel sajnos visszatérő probléma simán felismerem a tüneteket, csak akkor még nem volt erre vény nélkül kapható gyógyszer. A doki megvizsgált, és közölte, hogy ez nem gomba, de nem tudja mi. Hogy jöjjek vissza jövő héten, akkor a kórházból hoz valami műszert, amivel meg tud vizsgálni. Mondtam oké, akkor jövő héten visszajövök. Természetesen fizetnem kellett a vizsgálatért. Eszem megáll. A magánrendelésére a kórházból lopja ki a műszert?! Odamentem, nem segített, csak az időmet húzza, és én fizessek érte?! Na, oda nem mentem vissza többet. Viszont ideges lettem, és átmentem a körzeti orvoshoz, aki simán felírta a kúpot, és el is múlt tőle.
A másik a lányomnak gyermeknőgyógyász. Oda meg vissza kellett menni kontrollra, csak hogy megnyugodjunk, hogy a gyereknek már semmi baja, a második vizsgálatért ugyanúgy elkérte a 20.000 ft-ot, mint az elsőért, szerintem ez rohadtul nem korrekt. Azt a nőt is kerülöm azóta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!