Észtország, Lettország, Litvánia? Mi a pozitív, illetve negatív tapasztalatok ezekkel az országokkal kapcsolatban?
Lettország: rengeteg az orosz, akik mattrészegen mászkálnak az utcákon.
Amúgy érdekes ország, szép látnivalókkal a vodkásüveget szorongató ruszkikon kívül.
Észtorszagban jartam, de csak a fovarosban, Tallinnban
A varos szép, de egy szinhazi eloadast neztem meg es az borzalmas volt.
Az egesz eloadas sikere azon mult volna, hogy talalnak-e olyan kisgyereket, aki tud a szineszet mellet tancolni es enekelni is.
Olyat talaltak, akinek szep hangja volt, de szinesznek csapnivalo, tancolni meg annyira nem tudott, hogy mas jott be helyette a darab csucsjeleneteben tancolni...
Ja es meg parkolasi buntetest is kaptam, mert hulye fejjel azt gondoltam, hogy szombat este nem kell a parkolasert fizetni az utcan (jo, errol csak en tehetek)
Azt tudom a kérdezőnek javasolni, kezdjen el olvasni, és kezdjen olcsó repjegyeket keresni.
Nehéz dolog lesz , elnézve a kérdező szellemi szinvonalát.
Franciasrac?! Lettorszábban? Okos gyerek vagy, imádlak.
Előbb jöttem haza Franciaországból, Belgiumból és Luxemburgból, nem kérek többé a migránsokból.
Lehet, hogy jövő hónapban Baltikumba megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!