Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kuka a mai nőknél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Akinek csak érettségije van és fizikai melós 300 ezer nettóért? Nincs lakása és autója,és 35 évesen már pocokas és nem olyan mint a tinik.
jún. 20. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:

"Én elektronikus zenében mozogtam. jelentek meg zenéim nagy külföldi kiadóknál. Nemzetközi sztár is lejátszotta a zenémet fesztiválokon. Volt rádió műsorom magyar és külföldi rádiókban. Harmadik lettem egy DJ versenyen Bécsben. Hogy kerestem e vele pénzt? Szinte semmit. De ez érdekelt."

Tényleg létezett egy ilyen figura, azt hiszem régen a naplóban mutatták be, és vettek neki egy számítógépet. Ezt vagy onnan találtad ki, vagy te vagy az a személy, mert arra pici az esély, hogy ilyesmiből kettő legyen.

jún. 24. 23:44
 72/87 anonim ***** válasza:
15%

Nem olvastam el a válaszokat, de mindenki találhat párt csak a szintjének megfelelőt kell keresni.

Ezekkel a paraméterekkel szerintem találhatnál egy 50 körüli átlagos nőt.

Vagy egy többgyerekes 40-est. Esetleg kövér nőt még a korosztályodból is.

Szóval nem lehetetlen csak jól (reálisan) kell belőni a célcsoportot!

jún. 25. 10:58
 73/87 anonim ***** válasza:
77%
#72 50 körüli átlagos nő vagyok, azért nehogy már az én szintem legyen egy ilyen siránkozó, irigykedő, dagadt balfék. Miféle pluszt hozna az életembe vagy bárki életébe egy ilyen férfi? Ettől még az egyedüllét is sokkal jobb alternatíva lenne. Ha csak szexről lenne szó, arra is találnék/találunk bármikor jobb pasit a 30-as korosztályból. Meg miért lenne megfelelő ez a szerencsecsomag egy többgyerekes nőnek vagy csak azért, mert kövér? Azért durva személyiségbeli hibákat ne vonjunk már párhuzamba életkorokkal, gyerekek számával.
jún. 25. 13:37
 74/87 anonim ***** válasza:

73

72-es vagyok. Csak a kereslet kínálat alapján tanácsoltam neki ezeket az opciókat.

A sokgyerekes, az 50 körüli nő, vagy a kövér mind olyan tényező ami nagy hátrány egy nőnél. Tehát extrán hátrányos helyzetben vannak, mint a kérdező. Tehát terskereses szempontból azonos szint, még akkor is ha az adott kövér, több gyerekes vagy idős nő normalis személyiségű.

jún. 25. 14:16
 75/87 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a szintezgetéssel az a probléma, hogy ha nem tetszik valaki, akkor nem tudom magamra erőltetni, hogy megtetszen. Olyannal meg miért lenne bárki kapcsolatban, aki ronda. Sajnos ez a rondaság átka, hogy olyan kapcsolat elképzelhetetlen, ahol kölcsönös a vonzalom
jún. 25. 14:29
 76/87 anonim ***** válasza:
100%

75

Pedig ez csak így működik. A kérdező hiába szeretne korabeli vékony gyermektelen nőt, azok nem fognak vele leallni.

Aki nem a saját szintjén keresgél 99% egyedül marad.

jún. 25. 14:42
 77/87 anonim ***** válasza:
#74 még mindig a 73-as vagyok, de nem vettem észre, hogy a korom hátrány lenne, van párom, de így is sokan próbálnak velem ismerkedni. Persze, nyilván nem a huszonévesek, de ennek mondjuk inkább örülök. A barátnőim korombeliek, és hát simán talál bárki normális, vonzó, jó fej, értelmes pasit, pláne, hogy ebben a korban már kisgyereke nincs az embernek. Vagy van, aki köszöni, de tök jól megvan magában, és örül, hogy megszabadult a kretén férjétől, nemhogy még keresgéljen, azt csak néhány p.nahiányos, kanos pasi szeretné hinni, hogy egy idősebb nőnél lehet próbálkozni, mert beérjük bárkivel, pedig a f.szt: minél idősebb valaki, annál válogatósabb, már nem kell kompromisszumot kötnünk gyerekvállalás vagy anyagiak miatt. Szóval, nagyon nem mindegy, hogy kinek mi a "hátrány" egy adott életkor ugyanis nem mindenkinek probléma, egyáltalán nem zárja ki az ismerkedést, ugyanúgy vannak olyan férfiak is, akiknek kifejezetten a kövér nők tetszenek, van, akinek nem akadály a gyerek, bár ez már nehezített pálya, de még ez sem vethető össze azzal, ha valakinek taszító a személyisége, meg az egész életvezetése. Ha nyolcvanéves, fogatlan, púpos és féllábú leszek, akkor sem leszek azonos szinten az ilyen kérdezőfélékkel csak azért, mert mind a ketten hátrányos helyzetben vagyunk, mert teljesen más típusú a hátrány, és nem egál.
jún. 25. 14:43
 78/87 anonim ***** válasza:

77

Ezért írtam átlagos 50 evést. Egy átlagon felüli 50 éves már tényleg nem a kérdező szintje.

Egy átlag 50 éves nőért már nem állnak sorba a vonzó férfi jelöltek. Alkalmankent üríteni persze jók, de itt most parkapcsolatrol van szó.

jún. 25. 14:51
 79/87 anonim ***** válasza:
#78 azért nagy vonalakban egyetértek veled, bár én magamat átlagosnak gondolom, de ez persze lehet relatív, hogy kinek mi az átlagos. A kérdezővel az a gond, elfigyelgetve az itteni ámokfutását, hogy köszönőviszonyban sincs a realitással. Mégha vékony 30-ast akarna, esetleg találhatna egy hozzá hasonló céltalan, igénytelen, szerencsecsomagot, nulla kulturális és szociális igénnyel, de ő szép, fitneszmodell testű húsz év körüli lányt akar, önmagát mélyen átlag alatti pasiként átlagosnak tartja, de az átlag feletti nőket gondolja átlagosnak. Így persze, hogy nem lesz senkije, de tök felesleges mondani neki bármit is, mert nem érdeklik őt a válaszok, változtatni, elgondolkodni nem hajlandó, csak picsorogni meg utálkozni jár ide, plusz gyakran füllent, annak ellenére, hogy ez egy anonim oldal.
jún. 25. 15:12
 80/87 anonim ***** válasza:

Nem olvastam miket ír. Ha ennyire gáz akkor tényleg nem véletlen nem talál.

Ne haragudj amiket írtam. Kicsit sarkosan fogalmaztam. Tudom sok értékes nő van az 50 éves, a gyerekesek, és a köver nők között is.

jún. 25. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!