Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?
Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f
Szüleim tartanak el.
Pedig elég logikus dolog.
A nők (de minden ember) ősei szaporodtak és képesek voltak felnevelni az utódaikat. Ezekhez való tulajdonságok megvoltak a génjeikben és ezeket a tulajdonságokat örökítették tovább.
A nők ezért gyakran olyan tulajdonsággal rendelkeznek, hogy vágynak a gyerek nemzésre és utód felnevelésére.
Pontosan tudják, hogy amíg ők 2-3 éven keresztül 0-24ben az utód felnevelésével lesznek elfoglalva, de annyira, hogy aludni sem lesz idejük, addig nem fognak tudni dolgozni is közben. De azért enniük azt kell majd valamit.
Ergo logikus, hogy mivel van APJA is annak a gyereknek, ezért az majd dolgozni tud és pénzt/biztonságot/stabilitást teremt nekik.
Tehát olyan férfit akarnak találni párkapcsolatra, akinek szándékában áll mondjuk dolgozni, esetleg vannak céljai.
Mert később, amikor sokkal, de sokkal nagyobb megpróbáltatások jönnek, akkor szükség lesz ezekre a képességekre, és akkor már nem lehet bedobni a törülközőt, amikor egy 2 hónapos gyerek lóg melleden napi 14 órában, a maradék 10 órában meg üvöltve sír vagy valami kegyelemből fakadóan éppen alszik.
Egy szóban a válasz:
Evolúció.
Ennyire cizelláltan fogalmazok.
De nem csak a nőkre értem, hogy "ösztönlények"
Ahogy beleírtam zárójelben, hogy (minden ember), tehát a férfiak is.
A férfiak is ösztönlények. Mit tagadjuk? Hát a szexuális vonzalom a másik nem iránt, az sima ösztön. Nem tudod megindokolni, hogy miért van. Ahogy azt sem tudod megindokolni, hogy miért áll fel a farkam, ha egy nő belenéz a szemembe és megsimogatja a combom. Ösztön. Az agyam kapja a jelzést, hogy itt lehet, hogy gyereknemzés lesz és a cerka készen áll.
Ez nem sértés, hogy van bennem ösztön. Konkrétan akiben nincsen az evolúciós zsákutca.
Persze van szabad akaratom, szellemi képességeim és felelősségem a saját cselekedeteim és döntéseim felett! Szóval ha valakivel monogám párkapcsolatban élek, megbeszéltük, hogy mással nem szexelünk és megbízunk egymásban, akkor hiába hivatkozok az ösztöneimre... hogy hát ösztönlény vagyok.
Viszont azok a nők (és férfiak), akik nem egyeztek bele semmiféle kölcsönös íratlan dologba, azok miért nem követhetnék az ösztöneik által diktált vágyakat?
Ahogy egy egyedülálló pasi szívesen ku'r össze-vissza úgy egy egyedülálló nő hadd keressen már olyan férfit, akinek van munkája meg mondjuk céljai az életben...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!