Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire kizáró a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f

Szüleim tartanak el.

2024. jún. 20. 16:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
49%

Irigyek vagyunk, aha.

Az érdekes lesz, mikor a szülők lerobbannak, és el kell menni dolgozni, és az önéletrajzodban annyi lesz, hogy anyci-apci fizetett 300k-t, és ennyi lenne az igényed a semmire.

2024. jún. 21. 00:02
 32/63 anonim ***** válasza:
38%

"Az érdekes lesz, mikor a szülők lerobbannak, és el kell menni dolgozni, és az önéletrajzodban annyi lesz, hogy anyci-apci fizetett 300k-t, és ennyi lenne az igényed a semmire"

Lehet érdekes lesz, de nem a világvége

Azt nem fogod fel, hogy addig amíg ez megtörténik (valószínű hogy meg fog) még van jópár boldog éve (talán) amíg nem kell szenvednie.

Én kihasználnám, utána is lehet dolgozni, ahol munkaerőhiány van ott nem utasítanak már el egy 40 éves pályakezdőt sem

2024. jún. 21. 00:08
 33/63 anonim ***** válasza:
75%
50 éves kor felett lesz csak problémás, a védett kor küszöbén már nem veszik fel az embert sok helyre, de az gondolom még messze van
2024. jún. 21. 00:10
 34/63 anonim ***** válasza:
24%
De mi szenvedés a munkában?
2024. jún. 21. 00:59
 35/63 anonim ***** válasza:
39%

"De mi szenvedés a munkában?"

Maga a munka egy szenvedes, de sajnos ez nem kivansagmusor.

En a kerdezo helyeben a 300 rugonak a nagyon nagy reszet felreraknam, ha a szulok utan marad ingatlan, akkor az is majd kiadhato berbe, es elmennek kamionozni.

40F incel

2024. jún. 21. 01:15
 36/63 anonim ***** válasza:
54%
Nem kizáró ok kérdező, hiszen anyád is elfogadja, vagy ő nem nő?
2024. jún. 21. 01:59
 37/63 anonim ***** válasza:
42%
Akinek a szülei tudnak havi 300-at csak úgy utalgatni a gyereküknek, valószínűleg haláluk után is tetemes vagyont hagynak majd hátra. Szóval ezzel kár dobálózni, hogy mi lesz majd ha már nem lesznek...
2024. jún. 21. 06:01
 38/63 anonim ***** válasza:
76%
Nekem férfiként van biztos munkám (10+ éve), de azon vagyok hogy valahogy megoldjam, hogy ne dolgozzak, kora nyugdíj. Bármennyire szeretem a munkám, el sem tudom képzelni, hogy 70+ éves koromig csináljam. 50 évesen már nyugdíjazni akarom magam. Addig van pár évem, hogy kitaláljam mihez kezdjek :)
2024. jún. 21. 06:42
 39/63 anonim ***** válasza:
62%
Azért, mert bármi megtörténhet manapság, sokan lerobbannak egészségügyi szempontból, az embernek tudnia kell megállnia a lábán.
2024. jún. 21. 08:18
 40/63 anonim ***** válasza:
44%
És mibe fogsz megélni a szülők halála után?
2024. jún. 21. 11:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!