Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?
Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f
Szüleim tartanak el.
Irigyek vagyunk, aha.
Az érdekes lesz, mikor a szülők lerobbannak, és el kell menni dolgozni, és az önéletrajzodban annyi lesz, hogy anyci-apci fizetett 300k-t, és ennyi lenne az igényed a semmire.
"Az érdekes lesz, mikor a szülők lerobbannak, és el kell menni dolgozni, és az önéletrajzodban annyi lesz, hogy anyci-apci fizetett 300k-t, és ennyi lenne az igényed a semmire"
Lehet érdekes lesz, de nem a világvége
Azt nem fogod fel, hogy addig amíg ez megtörténik (valószínű hogy meg fog) még van jópár boldog éve (talán) amíg nem kell szenvednie.
Én kihasználnám, utána is lehet dolgozni, ahol munkaerőhiány van ott nem utasítanak már el egy 40 éves pályakezdőt sem
"De mi szenvedés a munkában?"
Maga a munka egy szenvedes, de sajnos ez nem kivansagmusor.
En a kerdezo helyeben a 300 rugonak a nagyon nagy reszet felreraknam, ha a szulok utan marad ingatlan, akkor az is majd kiadhato berbe, es elmennek kamionozni.
40F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!