Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?
Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f
Szüleim tartanak el.
"...és önfeláldozó is vagyok egyben."
Erre hiteles bizonyíték lenne az, ha elmennél dolgozni, hogy megteremtsd a családi vagyon alapját.
Konkrétan milyen minőségben tartanak el a szüleid?
Lakhatsz otthon és vesznek neked kaját meg kapsz egy tizest havonta? Mert ez így kevés lesz.
Viszont ha saját lakást, és menő kocsit vettek neked és mellé fixen utalnak havi 1 milla körül, akkor el lesz nézve neked minden.
Amúgy egy apró dolgot elfelejtesz...a szüleid nem fognak tudni a végtelenségig eltartani..
Egyszer nyugdíjasok lesznek, ha nem már azok.
Akkor is ők tartanak majd el?
27, nem csinálnám, mert volt olyan időszak az életemben, amikor nem dolgoztam, megtakarításból éltem, és elég mély depresszióba süllyedtem. Nehéz volt hozzászokni az élethez, munkához újra.
Az pedig sokadszorra szánalmas, hogy gengszterekkel példálózik itt mindenki. Tényleg olyan nőt akarsz, aki összejön gengszterekkel? (Mondjuk én gengsztereket sem ismerek, kezdjük ott.)
Tudod, én soha nem szoktam azt gondolni, hogy bezzeg a Nyugati aluljáróban a cigányasszonynak van pasija, nekem meg nincs, mert az olyan is. De ezek szerint neked ez a színvonal.
#27 szerintem a gengsztereknek továbbra is van annyi plusz tulajdonsága, hogy ők sajátmaguknak teremtik meg a pénzt.
Sajátmaguk erejéből van nekik. Bátrak, vállalják a kockázatot, okosak, taktikáznak, van erejük és cselekvési képességük stb. rengeteg olyan dolgot megcsinálnak, amit egy sima civil nem mer.
Nem követendő példának állítom őket, csak azt akarom leírni, hogy egészen más törvénytisztelő polgárnak lenni anyuci szoknyája mögött és van pénz, vagy köztörvényes bűnözőként pénzt csinálni a rendszer ellenében és van pénz.
Pénz mindkét esetben van, de az egyik szánalmas, de biztonságos a másik meg veszélyes, de vonzó.
Amúgy azon gondolkodom, hogy ilyen típusú egzisztenciális biztonságban élő ember olyan lelki fejlődéseken nem megy keresztül, amikre szükség van ahhoz, hogy rendesen megérjen. Ezzel a pénzbeli biztonsággal a szülei megfosztják őt attól, hogy érezze a bőrén az élet valóságát és a küzdelmek során erősödjön.
Tipikus példa, amikor nem hagyod a gyereket a sárban játszani sosem, csak a fertőtlenített szobában, akkor nem fejlődik az immunrendszere. Így gyenge immunrendszere lesz.
Ugyanezt érzem a kérdezőnél. Nem hagyják a szülei, hogy kicsit is bokánál mélyebb vízbe menjen játszani és akkor is rajta van a mentőmellény, és így a kérdező nem tud úszni... és itt kérdezi, hogy miért kizáró ok, hogy nem tud úszni, amikor ő nem is fog sosem úszni. És nem is gondol arra, hogy esetleg jöhet a dagály és majd kell tudni úszni... most még nincs, tehát elvan. Majd 5-10 év múlva, amikor már rég mindegy lesz, akkor majd belefullad a pocsolyába is.
Közben meg minden körülötte levő nő tud úszni és képes saját erőből összerakni egy tutajt, ha kell.
Én férfiként azt érzem, hogy ha egy 30-35 éves fickóval találkoznék, akinek ilyen mentalitása van, akkor beszélgetni nem tudnék vele, mert annyira külön világban élünk.
Ritka szerencsés ember vagy kérdező!
Elhiheted nekem hogy dolgozni nem éri meg, szörnyű mint sejtheted, és ha egyszer elkezded utána beszippant a munka világa (az emberi pénz éhség révén) ahonnét nehezen szabadulsz. Örülj a szerencsédnek és messziről kerüld a munkát amíg teheted, mert iszonyatos lehetőségeid lesznek így az életben, rengeteg időd van amit tartalmasan tölthetsz el.
A nők miatt meg ne fájjon a fejed!
Elhiheted hogy egyik sem ér annyit mint hogy ne kelljen dolgozni.
Néha menj prostizni ha hiányod van, de ne törődj senkinek a rosszallásával, csak irigyek rád
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!