Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire kizáró a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f

Szüleim tartanak el.

jún. 20. 16:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
34%
A munka nem szenvedés.
jún. 21. 14:55
 42/63 anonim ***** válasza:
28%

Neked.....

40F incel

jún. 21. 15:15
 43/63 anonim ***** válasza:
85%
Meg kell találni, mit szeretsz. Nekem is volt olyan munkám, amit nem szerettem, nem azért, mert munka, hanem mert nem én voltam. Aztán tanultam olyat, ami érdekelt, és izgatottan megyek dolgozni.
jún. 21. 15:17
 44/63 anonim ***** válasza:
35%

Magyar Etimológia

I Szótárból (munka):

Szláv eredetű szó: szerb-horvát, szlovén, szlovák muka (‘kín, baj, gyötrelem, vesződség’).

jún. 21. 15:18
 45/63 anonim ***** válasza:
22%

[link]

40F incel

jún. 21. 15:29
 46/63 anonim ***** válasza:
44, akkor a terhességet is vezesd le.
jún. 21. 15:45
 47/63 anonim ***** válasza:
15:45 Ne terelj! A munkáról volt szó a kérdésben.
jún. 21. 15:56
 48/63 anonim ***** válasza:
69%

Többen kicsit eltértek az eredeti a kérdéstől, én most visszakanyarodnék.

A csajoknak azért nem jön be a hozzáállásod, mert egyfelől gyereknek tűnsz tőle, másfelől a csajok az olyan pasikat szeretik, akikre van miért felnézni. Az olyanra, akit harminc évesen a szülei tartanak el, nem nagyon van miért.

Ergo nem vagy férfi a szemükben.

jún. 21. 19:10
 49/63 anonim ***** válasza:
40%
19:10 Ha a Szülőknek van akkora vagyonuk, hogy el tudnak tartani egy férfit a hozamokból? Arra is fel lehet nézni! :)
jún. 21. 19:13
 50/63 anonim ***** válasza:
Egy Photo feeler értékelést várunk Rólad még, Kérdező! :)
jún. 21. 19:27
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!