Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire kizáró a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f

Szüleim tartanak el.

jún. 20. 16:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
De nagyon kedves, megértő és szerethető férfi vagyok, és nagyon törődő és odaadó és önfeláldozó is vagyok egyben.
jún. 20. 17:24
 12/63 anonim ***** válasza:
67%
Én nem akarok gyereket, de így is 100000%-ban kizáró ok.
jún. 20. 17:25
 13/63 A kérdező kommentje:

Jó, amúgy te sem kellenél nekem...

jún. 20. 17:30
 14/63 anonim ***** válasza:
40%

Az mindegy, hogy szerethető és kedves vagy.

Akkor fognak vonzódni hozzád ha vannak céljaid és azokat meg akarod valósítani munka árán, és teszel érte.

Ha egy nővel beszélgetsz és mondjuk megkérdezi, hogy ráérsz-e szombaton találkozni, és ekkor azt válaszolod, hogy

A - Persze ráérek semmi dolgom. Mit csináljunk?

B - Nem nagyon, mert hétvégén is diákmelózok egyetem mellett és 10-re megyek este 18:00-ig vagyok és utána még tanulnom kéne. de ha gondolod 9 körül találkozhatunk 1-2 órát aztán aludnék mert másnap megint meló.

Ez a két válasz lehetőség közül sokkal, de sokkal vonzóbb a B opció, amiben azt érzi, hogy van saját életed, saját célod, teszel érte stb.

Ebben a B opcióban kevesebb idő jut rá és neki kell igazodnia, de annyira nedvesedik a bugyija, hogy ezek után igazodni fog hozzád. Ott fog várni 18:01-kor amikor végzel a melóval, és totál beléd zúg.

Viszont ha A opció a válasz, akkor "oké neki xy barátnőjével van programja este 7-ig szóval fél8kor találkozhattok ott ahol ő mondja" (hiszen neked nincs dolgod, nyilván oda tudsz menni, ahol ő van)

Ezután Te oda mész 19:30-ra, de a csaj még beszélget a barátnőjével, késik 15 percet és amúgy is elfáradt és nem akar sokáig maradni. Te egésznap semmit nem csináltál, maradnál éjfélig vagy tovább, mert nem vagy fáradt. ő meg 9-10 körül elálmosodik és inkább lelép, mert nem vagy túl izgalmas, hiszen amúgy sem csináltál semmit egésznap, nincsenek céljaid és nincs benned semmi érdekes.

Úgy tűnhet, hogy a B válasz az "elszakít" a csajtól, hiszen azt kommunikálod, hogy nincs rá időd, de valójában a csaj még jobban fog vonzódni hozzád és fog szakítani időt rád, mert akar majd veled lenni.

Hiszen a B válasszal azt kommunikálod, hogy "vannak céljaim, teszek érte, viszont időm az kevés van, ezért Neked kell igazodnod hozzám, ha szeretnél valamit tőlem.".

--

Hozzá tenném, hogy szerintem a "rossz fiúk" is azért vonzóak, mert van valami elképzelésük a világról és valami csapás/irányvonal/cél amerre tartanak, és ez egy vonzó dolog a nők szemében. Még akkor is, ha érzelmileg nehezen megközelíthetőek vagy erőszakosak stb.

jún. 20. 17:41
 15/63 anonim ***** válasza:
68%
Teljes mértékben kizáróok. Senki sem szeretne egy olyan embert a társának akit egész életében neki kell eltartania. Lehet, hogy szerethető vagy, de ezt csak olyan nő fogja értékelni akit a te szüleid is eltartanak. Maximum. Úgyhogy erre nem sok esélyed van.
jún. 20. 17:42
 16/63 A kérdező kommentje:

Hihetetlen megvilágításba helyezted most ezt nekem. Eddig ilyen mélyen nem gondolkodtam el ezen....

jún. 20. 17:47
 17/63 anonim ***** válasza:
63%

Hány éves vagy kérdező?

15?

jún. 20. 17:49
 18/63 anonim ***** válasza:
64%
Ha van a sajátneveden lakás és kocsi, hitelmentesen és havi 700 feletti pénzt kapsz a szuleidtol, nekem belefér és szívesen randizok veled. Ha ez alatt vagy, akkor kizáró tényező.
jún. 20. 17:55
 19/63 anonim ***** válasza:
35%

Tinikorodban nem dolgoztal, ahogy a korodbeli kiscsajoknak sem.

En viszont igen, mert szakmunkaskepzobe jartam, es ott volt szakmai gyakorlat. Es ha kint voltunk cegnel, fizetest is kaptunk, ahogy a nyari gyakorlatra is. Ha betegek voltunk, es hianyoztunk, kaptunk tappenzt. A suliba is tappenzes papirt kellett vinni, ha hianyoztunk, nem sima orvosi igazolast.

Es hat nem nedvesedtek a bugyik tolem akkoriban sem, ugyhogy en passzolom, amit a #14 mond.

"Hozzá tenném, hogy szerintem a "rossz fiúk" is azért vonzóak, mert van valami elképzelésük a világról és valami csapás/irányvonal/cél amerre tartanak"

Ugye ez pl. Berki/M. Richard eseteben a sitt es a temeto volt az iranyvonal. A temeto mindannyiunknal be fog figyelni, sajnos.

40F incel

jún. 20. 18:00
 20/63 anonim ***** válasza:
58%

"nagyon törődő és odaadó és önfeláldozó is vagyok egyben."

Ezt az önfeláldozás dolgot hogy kell elképzelni, ha még dolgozni sem vagy hajlandó elmenni?

jún. 20. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!