Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire kizáró a nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire kizáró a nőknél az, ha a férfi munkanélküli, nem szeretne dolgozni?

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék sem dolgozni, sem semmit, szó sem lehet róla, hogy én dolgozzak, nekem ez elvem, a nők 99.9999999%-ánál pedig hát....nem jön be nekik. 30f

Szüleim tartanak el.

jún. 20. 16:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
76%
19.13 igen, a szülőkre fel lehet. Az ingyenélő ivadékukra kevésbé.
jún. 21. 23:25
 52/63 anonim ***** válasza:
14%

Amugy erdekes, hogy mennyire nincs toleralva, ha a faszi nem dolgozik, a rosszlanyos prostiknak pedig senki nem akarja a kezukbe adni a lapatot, hogy menjenek szepen dolgozni. Mert nem az van a labuk kozott, mint a kerdezonek? Kettos merce? Erdekes, hogy sosem hallottam, hogy a NAV piszkalta volna ezeket probavasarlassal. Allamilag vedett, privilegizalt kaszt? Szerintetek ez okes? Es akkor a kerdezo az eloskodo?

40F incel

jún. 22. 00:32
 53/63 anonim ***** válasza:
45%

" a rosszlanyos prostiknak pedig senki nem akarja a kezukbe adni a lapatot, hogy menjenek szepen dolgozni."

Ezt rajtad kívűl nem sokan akarják, az incelek nagyon nagy része sem.

A modern világban az átlagférfinek akinek igényei is vannak a nők terén az egyetlen reális lehetősége a prostituált ha szexelni akar. Ezt így sem a nők sem a férfiak nem fogják támogatni sohasem. Hiszen belegondolva a prostikat hiába tiltják be a problémákat megoldani nem fogja, de a férfiaktól megvonod a szex utolsó lehetőségét is akkor azzal nem lesznek elégedettek. Hanem inkább felkötnék a szerzőt egy lámpavasra. Senki nem jár jól

jún. 22. 01:35
 54/63 anonim ***** válasza:
0%

Tehat akkor nem a feminizmussal es a hipergamiaval kene kezdeni valamit? :)

40F incel

jún. 22. 01:56
 55/63 anonim ***** válasza:
86%

"Amugy erdekes, hogy mennyire nincs toleralva, ha a faszi nem dolgozik, a rosszlanyos prostiknak pedig senki nem akarja a kezukbe adni a lapatot, hogy menjenek szepen dolgozni. Mert nem az van a labuk kozott, mint a kerdezonek? Kettos merce?"

Hú, bakker, te aztán fordítva ülsz a lovon...

Kereslet-kínálatról halottál már?

Amúgy pedig a prostik nagyon is dolgoznak, ráadásul olyan munkát végeznek, amit a többség nem szeretne csinálni. Ezért van rájuk szükség. Pontosítok: nektek van rájuk szükségetek.

A prostik olyanokkal szexszelnek, akikkel önszántukból, anyagi ellenszolgáltatás nélkül sohasem tennék. Amúgy pedig ezeket a prostikat ti, férfiak pénzelitek, nem mi, nők, akik nem akarunk randizni a mamahoteles ingyenélőkkel.

jún. 22. 02:08
 56/63 anonim ***** válasza:
0%

"Amúgy pedig a prostik nagyon is dolgoznak"

Aki jart ilyen helyen, meselje el, kapott-e szamlat?

40F incel

jún. 22. 02:37
 57/63 anonim ***** válasza:
82%
#56, én építkezéskor a kömüvestől kezdve a festőkig senkitől se kaptam számlát. Akkor?
jún. 22. 09:12
 58/63 A kérdező kommentje:

Egyébként félreértés ne essek, én dolgoztam, rengeteget, 17 éves koromtól egészen 29 éves koromig. De annyira gyűlöltem már a végén, mert olyan munkám volt ahova kb úgy jártam be, mintha az akasztásomra mentem volna és egész egyszerűen elegem lett a munkából. Egyszerűen nem kívánja a szervezetem, tudom, van az a régi kommunista mém, amikor az öreg kőműves, vagy aszfaltos mondja ezt, biztos ismeritek.

Én valahogy így vagyok, besokaltam, elegem lett. Nem haladtam semmire, pedig nagyon jól dolgoztam, a főnökség mindig mondta, hogy teljes mértékben elégedett a munkámmal, hónapokig hivogattak, hogy menjek vissza, DE NINCS AZ AZ ISTEN akiért én újra elmennék dolgozni. Nem, hányok az egésztől most. Persze tudom, hogy ez így nem jó, rosszul is érzem magam ettől, hogy a szüleimre vagyok utalva, de egyszerűen mély, és erős gyűlöletet érzek a munka iránt.

Parancsolnak, utasítanak, a semmibe veszik a dolgozót, a főnöknek, legelabbis mindnek főnöknek az a reflexszerű beidegződése, hogy gázoljon és tapossom át minden alkalmazottján, minden emberen, hogy a célját, hogy a profitot felmarkolhassa, hogy az előléptetést elnyerhesse, hogy mutassa a kimutatásáokat.

Na ebből lett elegem, ebből a...ebből a csicskákskodásból, ebből az érzéketlen parancsolásból, ebből az egészből.

jún. 22. 09:52
 59/63 anonim ***** válasza:
100%

"Tehat akkor nem a feminizmussal es a hipergamiaval kene kezdeni valamit? :)"

Komolyan érdekelne hogy szerinted mit lehetne kezdeni a női hipergámiával?

Hipnózis program? Muzulmán vallás és kultura kötelező adoptációja?

Nők emberi jogainak elvétele?

Legyél kicsit konkrétabb mit szeretnél pontosan!

jún. 22. 13:39
 60/63 anonim ***** válasza:
58 Jaaa, csak ez az egy munkahely van a világon? Az enyém nem ilyen, pedig mi is “egyszerű melósok” vagyunk, ahogy itt mondani szokták. A főnökkel ritkán van kontakt, megcsináljuk a munkát, nincs szigor, nem cseszegetnek, jó fejek a kollégák, stb.
jún. 22. 16:03
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!