Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kuka a mai nőknél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Akinek csak érettségije van és fizikai melós 300 ezer nettóért? Nincs lakása és autója,és 35 évesen már pocokas és nem olyan mint a tinik.
jún. 20. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
69%
jaj poor… most meg kéne téged sajnálni? senkit nem érdekel ez a pity party. hiszen ha valaki eltökélt és nem adja fel az viszi valamire, te egy lusta vagy! sajnos ez az igazság, amit te azzal fedsz el hogy sajnáltatod magad idegen embereknek. és akkor még azok okoskodnak akik meg mondják az igazat, ezen mások nem tudnak segíteni, csak te! hiába írod ki ezt ide, nem a mi hibánk. sajnos ez van, tegyél valamit magadért, hidd el jobb lesz.
jún. 20. 19:10
 22/87 A kérdező kommentje:

18

", most nem azért, de aki 10 év szünet nélküli kemény munka alatt sem jutott előrébb.."

Azért talán te okostojás mert vagy 12 évig az egész fizetésemet elvették a szülök. Volt szobám, tudtam fürdeni, kaptam enni, de a pénzemből ilyen 10-20 ezer ft /hó maradt nálam. Abból vettem ruhát,fogkrémet,dezodort, esetleg elmentem 1-2 bulira még 20 on évesen. Meg vettem részletre szobakerékpárt,számitógépet, futópadot stb

jún. 20. 19:11
 23/87 anonim ***** válasza:
82%
Talán előbb szedd össze magad, utána akarj kapcsolatot😉
jún. 20. 19:13
 24/87 anonim ***** válasza:
58%
meg is érdemled hogy el vették a pénzedet, egy loser vagy! ide kiírod és azt hiszed majd mindenki meg sajnál. de nem fognak, ez senkit nem érdekel, az egyetlen hibás te vagy! elkurtad az életedet.🤷‍♀️
jún. 20. 19:14
 25/87 anonim ***** válasza:
74%
35 évesen vékony vagyok, mint a tinik, miért kéne dagadt pasi?
jún. 20. 19:17
 26/87 anonim ***** válasza:
85%
ne csodálkozz ha mindenki neked esik, és lúzernek hív! sajnos mindenkinek igaza van, csak te nem tudod az igazságot elfogadni, és ehelyett, kifogásokat találsz ki, hogy valamivel elfed az igazat, amit nem akarsz hallani. te csak azt akarod hallani amit te akarsz.
jún. 20. 19:19
 27/87 A kérdező kommentje:
Nem vagyok lúzer. 2 testvérem van és nekik is elvették a pénzüket amíg együtt laktunk. Ez a szülők hibája volt. Amúgy van egy 4 éves szakmunkásom is, és pár okj tanfolyam is. A szakmát gyűlölöm. A többi semmit nem ér. Az való igaz hogy nekem az iskola borzalom volt. Tanulni unalmas volt. Az iskola más volt a 2000 évek elején mint ami ma megy a gyerekeknek! Reggel héttől 18 oráig bent kellett lenni. Engem a zene érdekelt amit ott ugye haza érkezésig nem lehetett fogalkozni vele. Nem voltak okos telefonok, unternet stb. A mai kölykök úgy mennek iskolaba mint egy buliba. Orák alatt messenger,tiktok, zene, videó nézés. Ha tanár kérdez valamit google és van válasz gondolkodás nélkül. Ha ilyen könnyű lett volna anno akkor nekem is lenne diplomám is.
jún. 20. 19:22
 28/87 anonim ***** válasza:
40%
Lúzer! :D:D:D
jún. 20. 19:25
 29/87 anonim ***** válasza:
79%
Nem kellett este 6-ig bent lenni a suliban.
jún. 20. 19:25
 30/87 anonim ***** válasza:
88%
ne fogd már erre, most sem ilyen könnyű az iskola mint amilyennek te hiszed! először is, ne kifogásokat gyárts, a testvéreiddel együtt lúzer vagy! ti hagytátok hogy el vegyék a pénzeteket ki a hibás? a csodás testvér pár, hát who else? ne ilyen bullshiteket hozz fel indoknak, ez nem vezet sehova! ez senkinek nem a hibája, ha ennyire hülye vagy erről senki nem tehet, engem is érdekel a zene. mégse voltam ilyen hülye, sőt én még doboltam/dobolok is.
jún. 20. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!