Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik félnek kezdeményezni a nőknél, mi ennek az oka?
Én ugyan nem félek, de sok esetben szerintem az is benne van, hogy a legtöbb ilyennél a másikban valami olyan fogalmazódhat meg, hogy: "jesszus mit akar ez az elmebajos vagy beteg alak tőlem".
De lehet csak én látom ilyennek a társadalmat, de valahogy azt érzem, hogy csomóan egyből a legrosszabbat feltételezik a másik emberről.
Akik félnek kezdeményezni a nőknél úgy általában, azoknak leginkább egyébként is gondjuk van a társas kapcsolatokkal. TÚlságosn intrók, nincs önbizalmuk, túlgondolják a dolgokat. EZek nem csak a nőknél mutatkoznak meg, hanem az életük többi területén is.
"magabiztossága nincs mert a teló/pc előtt a szobában ülve nőttek fel"
Azért nem kell eltúlozni. Egyáltalán nem mindenki.
az internet előtt lehet, nem a telón függtek, de helyette voltak a könyvmolyok, tv nézők, modellezők.... Ok, a könyvmolyok legalább nem hülyítették magukat, hanem valamit tanultak, és legalább választékosan megtanultak beszélni. A modellezés is sokkal hasznosabb volt, mint a tiktok pörgetése, ahol tényleg csak hülyülni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!