Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az értelmes férfiak miért nem mernek csinos szép lányoknál kezdeményezni? Félnek tőlük?
sok lánytól lehet azt olvasni, h mindig a bunkók próbálkoznak be náluk, meg az autójukkal akarnak felvágni.. pedig nem ez számít a nőknek..
legyetek velük normálisak, közvetlenek és természetesek.. máris meg fog nőni az esélyetek náluk..
A kedves, értelmes, jófej férfiak gyakran alulértékelik magukat tapasztalatom szerint.
A harsány, feltűnősködő alakok meg túl.
Párom értelmes, helyes, sportos, hűséges, tisztelettudó, én meg egy csinos sportos nő vagyok. Ő kezdeményezett és már 6 éve együtt vagyunk.
Csak hogy egy pozitív példát is olvassatok a sok negatív panaszkodós mellett.
#2 bizony! Einsteinnek szokták tulajdonítani a mondást (de bizonyítékot még nem láttam rá hogy tényleg ő mondta volna): az okos ember mindig tele van kételyekkel, nem biztos semmiben, de a hülye mindig nagyon biztos magában.
Én is ezt látom, az igazán értelmes emberek mind önbizalomhiányosabb, visszahúzódóbb emberek, a hülyék viszont mindig nagyon harsányak, nagy arcúak.
Egyetértek!
Amúgy sajnos nem is értem, hogy mi van az európai férfiakkal... egyszerűen nem mernek csajozni, nőkhöz hozzászólni. Persze nem mindenkire értem ezt, de rengeteg töketlen pasi/férfi van. Lehet hogy nem is feltétlenül töketlenek, de legalábbis nemtörődöm. Azt hiszik összedől a világ, ha netán kapnak egy elutasítást...
Kik járnak jól? Akik pofátlanul, gátlástalanul nyomulnak, kezdeményeznek. Ők aratják le duplán a babérokat. Hozzáteszem, hogy például Japánokra is jellemző ez általánosságban...
mert nehéz a munka,a nő meg a gyerek mellett randizgatni heteket.
a sima gyors dugásba meg nem feltétlen vannak benne csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!