Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az értelmes férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az értelmes férfiak miért nem mernek csinos szép lányoknál kezdeményezni? Félnek tőlük?

Figyelt kérdés

sok lánytól lehet azt olvasni, h mindig a bunkók próbálkoznak be náluk, meg az autójukkal akarnak felvágni.. pedig nem ez számít a nőknek..

legyetek velük normálisak, közvetlenek és természetesek.. máris meg fog nőni az esélyetek náluk..

2019. jan. 7. 20:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
70%
Mert álltalában az igazán csinos nők hatalmas önbizalommal rendelkeznek(fent hordják az orrukat) , valamint más olyan belső tulajdonságokkal is ami nekem nem szimpatikus. Persze vannak kivételek, találkoztam már ilyennel, kezdeményeztem is de nem lett végül semmi egyikből sem.
2019. jan. 8. 01:00
 22/28 anonim ***** válasza:
34%

Sok újdonságot nekem nem írtál mondjuk, alapvetően igazad van. Viszont ez nem magyarázat arra miért van az, hogy akkor svéd vagyok, jó volt eddig, de gondolok egyet és én most liberális leszek, feladom az elveimet, meghunyászkodom, és átadom a stafétabotot és az országomat a migráns férfiaknak, hadd szaporodjanak. Lehet attól liberális valaki, és segíthet más módon, ha neki ez az öröme. Én sem vagyok rasszista, jártam már muszlim országokban, és nincs is bajom velük, amíg nem kezdenek el itt élősködni és a nőinkre nyomulni. Régen ezért simán háborúztak volna.

Az biztos, hogy ehhez a felfogáshoz hozzájárult egy jólétből származó elkényelmesedés. Jólétből származó egyéb élvezetes elfoglaltságok. ==>Számítógépes játékok, alkohol, utazás stb.

Szerencsére azért itt is van egy réteg Hazánkban, akikben még van potenciál, de még jobban be kellene keményíteni, és harcolni a nők kegyiért, nem számítógépes játék közben sírdogálni, mert elutasított mind a két nő, akinél 10 év alatt kezdeményeztem!!!

Ismerkedni kell, és aki nem érdemli meg a továbbiakban az érdeklődésem, mert nem kíváncsi rám, nem tetszem neki, vagy buta vagy felszínes, vagy akármi is az indok, emelt fővel menni kell tovább, mert vannak még normális, értelmes magyar lányok.

29f

2019. jan. 8. 06:09
 23/28 anonim ***** válasza:
Ja, Aswadnak írtam az elejét.
2019. jan. 8. 06:10
 24/28 anonim ***** válasza:

14:

Ezert kell az europai feher ferfiaknak Indoneziaban vagy Kambodzsaban noket keresni.

Ugyanis ez forditva is mukodik, amit leirtal. Az eremnek ket oldala van. Az europai noknek hagyjuk csak meg a tuzes arab/afrikai szeretoket.

2019. jan. 8. 06:12
 25/28 anonim ***** válasza:

Ez mondjuk igaz, én is jártam több országban is Ázsiában és ott is megy a keveredés rendesen. Viszont a különbség az, hogy ott a pénzzel, pénz miatt, mondhatni "odaadással" dominálnak a fehér férfiak, nem a férfiassággal.

Off: Itt viszont előbb-utóbb háború lesz emiatt a bevándorlás miatt.

2019. jan. 8. 06:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Fölös dologba nem érdemes belemenni.
2019. jan. 8. 07:37
 27/28 anonim ***** válasza:
61%

@14: Keversz össze-vissza mindent. Nyugaton azért kisebb a népszaporulat, mert a II. világháború után kialakuló jóléti államokban egyszerűen nincs szükség nagycsaládokra. Az ember dolgozik, jól él, félretesz, így öregkorában lesz nyugdíja, el tudja magát tartani és nem kell 10 gyerek, hogy abból 5 megélje a felnőttkort és azok esetlegesen etetni tudják. Ehhez még hozzájön az is, hogy ha van is igény családalapításra, akkor 1 max. 2 gyereket vállalnak a szülők, hogy a családalapítási belső igényeiket össze tudják egyeztetni a jóléttel kapcsolatos egyéb igényeikkel. Ezzel szemben a fejletlenebb területeken (ahol nincs jóléti állam), nyilván alacsonyabb az iskolázottság, nincs lehetőség védekezésre, de ami a legfontosabb, hogy a gyerek a kulcsa a túlélésnek.

"az őskorban a hím agyonverte a többi hímet megdugta a nőstényeket és elhúzott, szó sem volt apaságról és gyereknevelésről" - ez max. a család nélküli fiatal férfiaknál működött, az ember amúgy közösségekben (családokban) élt, mert rövid úton elpusztult volna. Javasolt film: Quest for fire - https://www.youtube.com/watch?v=2pcGGKtPpSE

"Személy szerint én visszasírom az őskort. " - ez a másik hülyeség. Gondolod, hogy ha a mai világban nem tudsz párt találni, akkor az őskorban találtál volna? Ha szerencséd van, éltél volna 30 évet, aztán kampó - tényleg megérte volna?

F

2019. jan. 8. 08:13
 28/28 anonim ***** válasza:
Na mégegy bányarém aki azzal nyugtatgatja magát hogy ő túl jó nő azért nézik levegőnek a férfiak.
2019. jan. 8. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!