Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az értelmes férfiak miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az értelmes férfiak miért nem mernek csinos szép lányoknál kezdeményezni? Félnek tőlük?

Figyelt kérdés

sok lánytól lehet azt olvasni, h mindig a bunkók próbálkoznak be náluk, meg az autójukkal akarnak felvágni.. pedig nem ez számít a nőknek..

legyetek velük normálisak, közvetlenek és természetesek.. máris meg fog nőni az esélyetek náluk..

2019. jan. 7. 20:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
10%
Próbáld ki ezt a sportot férfiként és megtapasztalod a választ magad.
2019. jan. 7. 21:26
 12/28 anonim ***** válasza:
64%
Én is csávó vagyok. :)
2019. jan. 7. 21:29
 13/28 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, kezdeményeznek ők is.

Most komolyan, vannak akik itt kimatekozzák, hogy valaki azért nem kezdeményez, MERT értelmes???

2019. jan. 7. 21:40
 14/28 anonim ***** válasza:
37%

Elmondom ennek a mélyebb magyarázatát.

Sokak világképét lefogom rombolni, de magasról teszek rá, ahogyan a pontozásaitokra is.

Ennek magyarázata az emberi társadalmak fölépülésésében és hanyatlásában keresendő.

Tudni kell ugyanis, hogy az emberi kultúrák ha elérnek egy bizonyos fejlettségi szintet akkor átalakulnak civilizációkká és onnantól kezdve hanyatlani kezdenek és megsemmisítik önmagukat. Egy bizonyos fejlettségi szintet elérve szuicid viselkedésformák jelennek meg a civilizációkban, lásd pl a skandináv országokat, amik a legfejlettebbek, de a fejlettség olyan magas fokára jutottak, hogy az már fenntarthatatlan hosszabb távon, így ezek civilizációkká alakultak és olyan destruktív eszmék terjedtek el mint a liberalizmus, ráadásul annak legszélsőségesebb formája (pl Svédország).

Az európai kultúra is immáron átalakult civilizációvá, és automatikusan elkezdi önmagát megsemmisíteni. Ha megnézed szinte egyetlenegy nyugati ország sem tud pozitív népességszaporulatot produkálni (Japán sem). Egy bizonyos fejlettségi szint fölött a kultúra fenntarthatatlan és onnan már csak hanyatlani tud.

De hol a legmasagabb a népességszaporulat? Hát a legfejletlenebb kultúrákban. Fekete-Afrikában és azokban az országokban ahol még a betévő falatra sem jutja messze a legmagasabb a gyerekvállalás aránya, ezek a kultúrák tudnak a legdinamikusabb módon fejlődni. Minél primitívebb egy kultúra annál gyorsabban fejlődik és szaporodik. Feltéve ha el nem ér egy magas szintű fejlettségi szintet, mert akkor civiliációvá változik és onnan már csak hanyatlani kezd.

Ezért van, hogy a négerek, arabok a legnyomulósabbak. Ezért jelölgetnek random arab férfiak és ki európai nők ezreit. És mivel ők alacsonyabb kulturális szintűek mint a fehér európaiak, ezért jóval magasabbak az esélyeik is a reprodukcióra.

Ennek a magyarázatát az agyunk felépítésében kell keresni. Tudni kell ugyanis, hogy az evolúció alatt amikor elménk kialakult akkor majdnem teljes mértékben az őskorban alakult ki az agyunk. Így az agyunk tulajdonképpen az őskori viszonyokhoz szokott hozzá. Az őskor évmillióihoz képest az elmúlt néhány ezer év változása semmit nem jelent. A játékszabályok ugyanazok, csak a körülmények változtak.

Így a nők nyilvánvalóan a nyomulós bunkó, beképzelt önbizalomittas pasikhoz fognak vonzódni, mivel ők lesznek majd jók arra, hogy a másik hímeket majd leüssék a bunkósbottal. A szelíd, békés, nyugodt, okos pasik semmire sem jók, mert ők nem verik agyon a bunkósbottal a másik ősember koponyáját. Mivel az apaság mint fogalom csak nemrég terjedt el, az őskorban a hím agyonverte a többi hímet megdugta a nőstényeket és elhúzott, szó sem volt apaságról és gyereknevelésről, ezek csak a modern időkben terjedtek el, abban a korban amikor az evolúciónk kialakult ilyennek nyoma sem volt. A nőknek a jó vadász kell. Ezért tojnak magasról a csajok a szelíd, nyugodt, békés, visszahúzódó, okos pasikra, mert ők olyan tulajdonságokban jók, amik nem voltak szükségesek azokban a korokban, amikor az agyunk evolúciósan kialakult.

Ha nem hisztek nekem akkor nézzétek meg a genetikát.

Húsz éve miután már magánemberek is végezhettek DNS apasági-teszteket akkor világszerte annyi botrány volt belőlük, hogy több országban be kellett tiltani őket, mert összeomlott volna a bírósági rendszer a sok per miatt, pl Németországban is a mai napig is illegális hivatalosan DNS apasági tesztet végezni, csak a rendőrség kérvényezhet ilyet.

Azaz annyi esetben derült ki, hogy nem az az apa, aki fölnevelte a gyereket.

Mert az őskorban csak a férfiak 20%-nak volt gyereke, a többi 80%-ot agyonverte az a 20%.

Ez a mai napig is így van. A nők továbbra is ahhoz a 20%-hoz vonzódnak, de mivel ma már monogámia van, ezért sok nő be kell érje azzal a 80%-al. De ez a 80% csak baleknak jó, mert kell egy lúzer aki fölneveli majd azt a gyerekét, akit titokban a 20%-ba tartozó pasival csinált.

A mai napig is sok nőnek nem kellenek azok a pasik, akik okosak, jószívűek és rendesek, mert „nincs bennük szenvedély, hiányzik belőlük a tűz” (idezem a nőket). Ez is azért van, mert a nőknek a mai napig is az a 20% kell a dugásra, az a 80% csak hosszú távú kapcsolatra kell, hogy legyen egy csicska aki fölneveli a gyereküket, amit mondjuk egy szenvedélyes arab vagy tüzes latin szeretővel csináltak.

Mi a megoldás?

Személy szerint én visszasírom az őskort. Mert ugyan kegyetlen és nehéz világ volt, de legalább őszinte világ volt. Mert mit ér mostani cukormázas ámde hazug világ?

Szerintem jobb húszévesen életerősen csajokért való harc közben meghalni mint nyolcvanévesen egy hazug álvalóságban kínlódni.

És a férfiak szervezete a harchoz való eleséshez rendeltetett, ezért nem tudnak a férfiak sokáig élni és halnak meg mindig előbb mint a nők.

Aswad

2019. jan. 7. 21:52
 15/28 anonim ***** válasza:
69%
14-es leírtad a mindenki által hangoztatott alfa-béta elméletet, hiába írod egyébként, úgy sem fogják fel. Értelmes férfi ma már egyébként nem nagyon próbálkozik, ha nem alfa, vagy nem néz ki nagyon jól, nincs is értelme. Más gyerekét, ahogy a 14-es is mondta meg főleg nem fogom felnevelni. Aki okos, kilép ebből a béta szerepből, nem fogja megalázni magát, valamint alfa szerepet sem vesz magára, mert magasabb intelligenciával rendelkezik, mint egy gorilla, ami a nőknek a leginkább vonzó.
2019. jan. 7. 22:13
 16/28 anonim ***** válasza:
78%

És ti lányok, adtjátok is jelét, hogy szabad kezdeményezni? A mai nők unott fapofával járnak kelnek a mai világban, mobillal bedrótozva. Hova a fszba kezdeményezzünk, ha ránk se néztek? Annyiszor próbáltam már nőismerősnél próbálkozni, mindig az volt, hogy nem érek rá.

Na és a társkeresőkön? Hogy negyvenből egy válasz jön, majd leáll a beszélgetés? Volt akivel a találkozót beszéltük éppen, volt akivel teljea nevén bemutatkoztunk. Utána nem jött tövb válasz. Most mi történt, nem tetszik a nevem?

Csoda, hogy legtöbbünk titkon lemondott egy párkapcsolatról? Mert elvárjátok a rendes pasikat - aztán mindent úgy oldotok meg, hogy leszrjátok! És szerintetek ez teljesen normális...

2019. jan. 7. 22:49
 17/28 anonim ***** válasza:

érdekes, szinte bármilyen szép nőnek bejönnék így rendes, cuki, aranyos, kedves, kisfiús jelzőkkel illetett srácként is..

ki vannak éhezve a lovagias ferfiakra a nők, csomószor volt már, hogy egyetlen gesztus elég volt, hogy mosollyal a szemembe révedjen a hölgy..

szóval én nem érzem azt, hogy valamin módosítanom kell, gyakorlatilag válogathatnék..

viszont a (többek szerint vészjósló) jelenségnek is van magyarázata..

adott egy szép lány akinél sokan kezdeményeznek..

namost az önbizalomtúltengéses 20%-ból értelemszerűen minden egyed be fog próbálkozni, nem érdekli, hogy alkalmas-e a pillanat vagy bejön-e a dumája odamegy és bumm és ugye ők ráadásul 3 hetente új párt keresnek tehát..

a normális önbizalmú, reális férfiak (szerintem 60%) közül már mind finomkodik, nem akar illetlen lenni, megnevelték a szülei, ha kezdeményez azt előkészíti..nade ezek a férfiak egy életben 1-3 alkalommal kezdeményeznek..szóval az össz kezdeményezésszám tizedakkora hányadát szakítják mint az előbbi kategória..

a harmadik, utolsó 20% az önbizalomhiányosok kategóriája..nos ők meg szinte nem is kezdeményeznek mert habár mindent tudnak ami egy nőnek kincs mégsem kockáztatnak be egy elutasítást..szóval ők kb átlátszóak a nőknek..hacsak nem kezd a nő náluk

szóval annak, hogy sok magát túlértékelő pasas próbálkozik ez a fő oka, hogy igazából pont ők nem kellenek senkinek csak ugrálnak jobbra-balra és így sok nőnél sokszor bepróbálkoznak..

a normális és magukat alulértékelők igazából a nők álmai belsőre és sokszor külsőre is, nos ők kevés kezdeményezéssel megállapodnak így nem fognak újra és újra ott lenni a kezdeményezesi piacon..

ez az ilyen 20-80,meg, hogy az alfák szaporodnak ez butaság..ahhoz,hogy életképes idegzetű gyereket nevelj kell egy stabil szülőpár és kell az apai figyelem..ebben meg az alfák esélytelenek..

ez a társadalom-civilizáció történet igaz de kicsit bonyolultabb összefüggesen alapul

szó-szó én is biztatok mindenkit, hogy a saját, finom stílusában, halkan szólítson meg bármilyen szép lányt mert attól, hogy vadító férfiak zsongják körül még nem arra a lelkületre vágyik ami bennük van..

25F

2019. jan. 7. 22:59
 18/28 anonim ***** válasza:
44%

Ezért is írtam a 14. válaszomban, hogy vissza kellene térjünk az őskorba. Mert az agyunk egyszerűen nem érett meg a mai világhoz.

A technológia tönkreteszi az emberi fajt. Valahányszor beszélgetni akarok sok nővel én mindig kihúzott háttal pislogás nélkül a szemükbe nézek folyamatosan, de nekik állandóan csak azt a hülye telefont kell nyomogatniuk (tisztelet a kivételnek). Komolyan nem értem ezt a mai fiatalságot, emlékszem még fiatal koromban minden jobb volt, az okostelefonok nélkül.

A nők úgy viselkednek a technológiát felhasználva, mint a Borgok a Star Trekben. Felhasználják a saját hatalmuk éreztetése érdekében, legsenkineksemkelőbb nő is hatalomittas megalomán Borggá változik a technológiának köszönhetően.

De amint elvennénk a technológiát a Borgoktól, egyből lenyomná őket a leggyengébb klingon is.

Vagyis ha egy ilyen nőhöz élőben személyesen határozottan odamenne egy magabiztos férfi és dominánsan próbálkozna, akkor egy sem tudna ellenálni.

2019. jan. 7. 23:01
 19/28 anonim ***** válasza:
44%

Csak sajnos a nők (itt az oldalon is) állandóan azzal jönnek, hogy azért nem kellenek nekik a rendes normális pasik, mert idézem: „nincs bennük szenvedély, hiányzik belőlük a tűz”. Amikor meg jön egy tüzes arab szerető vagy egy szenvedélyes olasz macsó, azzal egyből dugnak, utána meg persze az lelép és erre a csajok meg mind picsognak, hogy „minden férfit csak a szex érdekel”. De továbbra sem kellenek nekik a normális rendes pasik. És ezt így eljátszák a végtelenségig. Tehát ez mintha már genetikailag lenne kódolva, és így jutunk el a korábbi 14. válaszomhoz.

Személyesen rengeteg arabot ismerek, hidd el belülről láttam a dolgok működését.

2019. jan. 7. 23:11
 20/28 anonim ***** válasza:
31%

nem erdekel engem az arab..a magyar nők 90%-a biztos, hogy sosem volt külföldivel, és nem is lesz..

én meg amcsi oldalon olvastam ahol kielemzik, hogy melyik országban hogyan álljon a lányokhoz a ferfi..a magyart tette legfelülre, mondván, hogy a magyar nőkkel nem lehetsz bunkó mert kapnak elég megbecsülést a hazájukban és amúgy is átlátnak rajtad..

a szex meg egy külön téma..az még nem kapcsolat és nem reprodukció..csak élvezet..hogy szexre nem az alsó 50% a befutó a felső 30%-nál hát az nem csoda..

2019. jan. 7. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!