Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az 50folottiek vélemenyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az 50folottiek vélemenyet varom, miert lehetek sikertelen, mit rontok el, hogy ertelmes, csinos, kedves nő letemre mindig rosszba nyilok?

Figyelt kérdés

Szomoru elkeseredett vagyok a tortentek miatt: Hivatalosan is tarsat keresek, ujra, feledve az korabbi kudarcom. A keresesem ugyan passziv, mert senki nem tetszett meg, es nincs batorsagom idegenek elott megmerettetni magam, ujra atelni a csalodasokat hogy másra szamitottam. Ebben a korban nagyon nagxon nehez. Lepukkant vegyepesedett emberek, sok szélhamos. Es én se vagyok mai csirke. Elmentem parszor úszodaba es ott ismerkedtem ossze egy tolem 4evvel fiatalabb ffival, akit normalis, nekemn is tetszonek talaltam.

Megpuszilt, egy kis csokfele es irogattunk a messengere. Pontosabban, írogatam én. O a jó reggelt, jó ejt, puszi kb.ennyi. Ovatosan celoztam arra h ha tetszunk egymasnak, kommunikalni kene, akar egymasra csoroghetunk. Ez is megtortent 2szer. Aztan osszehoztunk egy kiranulos strandolast. Jót beszelgettunk, csokolozas stb. Azt ereztuk hogy akar lehetne tovabb.

Az intim kozelseg miatt oromomben elujsaholtam par baratnonek hogy vegre van valakim. Mert drukkoltak mar regota.

Aztan jott az oriasi pofon. Mar megint, ujra a kudarc. Jo reggelt jo ejt szia puszi. Kb ennyi max.egy smile.

Én marha, es még azt hittem van tovabb. Nem ragadtam rá, nem ijesztettem el, elmondtam h igazabol tarsat keresek mert nem jo egyedul. De nem ugy mondtam hogy ratelepedhek.

Kudarc es kudarc Oreg vagyok, azert. 50 folott mar oregek vagyunk?es en meg mindig letagadhatnek jo par evet.

2018. júl. 8. 14:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fel kellene tudnod ismerni, hogy ki az, aki csak azért bonyolódik bele veled bármilyen kapcsolatba, mert te keresed őt. Akinek egy kapcsolat elején mondani kell, hogy beszélgess már velem, hogy tudjunk ismerkedni, az már régen rossz, már akkor hagynod kellett volna a fenébe. Olyat keress, akit nem kell noszogatni, hanem magától érdeklődik felőled.
2018. júl. 8. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem könnyű az életet újra kezdeni, és ebben a korban már főleg nehéz párt találni. Nem azért mert olyan nagy az elvárás, egyrészt azért, mert másabbak a szempontok mint huszonévesen, az első kapcsolatnál, másrészt pedig azok a férfiak akik ennyi idősen egyedül vannak általában válás, csalódások, kudarcok tömkelegét élte át. Éppen ezért óvatos,m bátortalan, akar is-nem is akar egy újabb kapcsolatot.

Lehet,hogy a férfi akivel találkozol, bátortalan, mindig tőled várja a kezdeményezést. Ezt tedd meg egy ideig, és járj nyitott szemmel,hogy valóban nehezebben kezdeményező, vagy nem akarja a kapcsolatot komolyabbra fordítani, esetleg természetéből adódóan tehetetlen.

Sokan keresnek és találnak ebben az életkorban is párt ami számodra se lehetetlen, kitartónak, nyitottnak kell lenned.

2018. júl. 8. 14:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszomom mindkettotok válaszát!
2018. júl. 8. 14:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos, az elsó valaszt tartom megfelelobbnek a velem tortentekre. Csak nehez magamnak kimondani. Sajnos, nem ismerem fol, es aki ilyen h... tyuk, az megerdemli. Legyek nyitott, de hogyan, hisz nyitott voltam.
2018. júl. 8. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:

"es en meg mindig letagadhatnek jo par evet."

Ha minden 50 éves 40 évesnek néz ki, akkor az a megszokott, tehát mind 50 évesnek néznek ki :)

Egyébként a passzív keresés 20 éves kor körül jellemző. Azt hittem, 30 év fölött már észreveszik magukat a nők is...

2018. júl. 8. 15:41
 6/8 A kérdező kommentje:

El ne hidd, hogy 40eves vagy, ha 50evesen a tukorbe nezel! A fiatalok nem tukorbol, hanem elesben latnak. Ne csinalj bohocot magadbol,ezt tanacsolom, habar, szabad a palya!

Hinni jó! Tartsd meg a jo szokasodat, más teruleten

2018. júl. 8. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Biztos az a baj, hogy ötven év alatt nem tanultál meg írni...
2018. júl. 9. 09:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a tapasztalatom, hogy a korban hozzánk illő férfi nem is igazán tudja, mit is szeretne. Felregisztrálnak partnerkeresőbe, de inkább csak azért, hogy legyezgesség az önérzetüket ha egy-két nővel sikerűl levelezést, beszélgetést, ritkábban találkozást összehozni. A kudarctól való félelem miatt, vagy csak a teljesítmény kényszer hite miatt, nem mernek tovább lépni. Elég nekik a flörtölgetés, az hogy még lehetne kapcsolatuk ha igazán szeretnék. 50+ N
2018. júl. 9. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!