Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birkozzak meg a Volt Fesztiválon a fiatal csinos nők okozta frusztrációval?
Nagyon durván magamba tudok emiatt fordulni.
Igaz csak egy napra megyek le, de már előre aggódom tönkre teszi a napomat a csomó csaj látványa.
Esetleg 5zarj le mindent és mindenkit, dobd le minden gátlásod és próbálkozz! Egy napig leszel ott, a kutya nem fog ismerni, itt tényleg csak annyi számít, hogy hány lányhoz tudsz odamenni.
Egyébként remélem a Maiden-re mész! :D
Maidenre hát.🙂
Próbálkoztam már annyit az eletben, de semmi értelme nem volt egyiknek sem.
Én amiatt fordulok magamba hogy soha nem fogok eljutni egy fesztiválra sem mert nincs kivel mennem ... annyira vagyom rá hogy ejussak Balaton Soundra vagy a többire megint itt egy újabb nyár amit el kell engednem.. felek mára kifutok a bulizási időből és hogy soha nem fogom tudni magam kiélni
Szerintem ne gorcsolj rá ennyire engedd el magad élvezed a bulit zenét társaságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!