Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan birkozzak meg a Volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan birkozzak meg a Volt Fesztiválon a fiatal csinos nők okozta frusztrációval?

Figyelt kérdés

Nagyon durván magamba tudok emiatt fordulni.

Igaz csak egy napra megyek le, de már előre aggódom tönkre teszi a napomat a csomó csaj látványa.

2018. jún. 26. 21:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
Fordulj be valamelyik sarokba, több marad nekem.
2018. jún. 26. 21:35
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
Vannak azok a sötétített üveges szemüvegek amiken nem jut be a fény. Na vegyél egy olyat és akkor nem látsz majd semmit a zenét meg hallod:)
2018. jún. 26. 22:06
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Ennyire osztonleny vagy? Inkabb emiatt fordulj be valahova..mondjuk egy arokba
2018. jún. 26. 22:31
 14/19 anonim ***** válasza:
63%

Koncentrálj a Maidenre!

Én is arra fogok. :)

2018. jún. 26. 23:02
 15/19 anonim ***** válasza:
31%

Te tenyleg energiat szannal arra, hogy hogyan ne frusztraljon az, hogy nem akarod megkapni azt, amire vagysz?

Erezd jol magad! Ez az elsö, amivel szimpatikus vagy egy lanynak. Aztan vagy elegedd meg azzal, hogy örülsz egy szep latvanynak vagy egyszerüen mosolyogj ra!

Eleve sem ertem, minek probalkozni ilyen helyen, amikor eleg, hogy jol szorakozol es maguktol jönnek a lanyok. Egy szep öszinte mosoly es maris valamilyen satorban talalod magad egy olyan lany szoros öleleseben, akinek a nevet sem tudod! Ez elöfordul. De, amikor eppen nem, akkor a barataimmal vagy akar egyedül az elmeny miatt erzem jol magam!

Ez miert lenne frusztralo?

2018. jún. 26. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
És ilyen semminek sem örülő divatmetálos ösztönleny megy Maidenre...add nekem a jegyed b...hol érdekelne már bármi is, ha mehetnék rá.
2018. jún. 26. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:
75%

Ki tart vissza, utolsó? :D

Amúgy ha élőben látnám a Maident, pont leszrnám a csajokat. :P

2018. jún. 27. 00:31
 18/19 anonim ***** válasza:
39%
Engedj a kísértésnek, oszt szítasd meg mindet.
2018. jún. 27. 05:13
 19/19 anonim ***** válasza:
0%

Én is megyek Maidenre, foglalkozz velem :P

Egy fiatal csinos nő :D :D

2018. jún. 27. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!