Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birkozzak meg a Volt Fesztiválon a fiatal csinos nők okozta frusztrációval?
Nagyon durván magamba tudok emiatt fordulni.
Igaz csak egy napra megyek le, de már előre aggódom tönkre teszi a napomat a csomó csaj látványa.
Koncentrálj a Maidenre!
Én is arra fogok. :)
Te tenyleg energiat szannal arra, hogy hogyan ne frusztraljon az, hogy nem akarod megkapni azt, amire vagysz?
Erezd jol magad! Ez az elsö, amivel szimpatikus vagy egy lanynak. Aztan vagy elegedd meg azzal, hogy örülsz egy szep latvanynak vagy egyszerüen mosolyogj ra!
Eleve sem ertem, minek probalkozni ilyen helyen, amikor eleg, hogy jol szorakozol es maguktol jönnek a lanyok. Egy szep öszinte mosoly es maris valamilyen satorban talalod magad egy olyan lany szoros öleleseben, akinek a nevet sem tudod! Ez elöfordul. De, amikor eppen nem, akkor a barataimmal vagy akar egyedül az elmeny miatt erzem jol magam!
Ez miert lenne frusztralo?
Ki tart vissza, utolsó? :D
Amúgy ha élőben látnám a Maident, pont leszrnám a csajokat. :P
Én is megyek Maidenre, foglalkozz velem :P
Egy fiatal csinos nő :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!