Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csinos nők tényleg ilyen könnyen tudnak jutni jó sorshoz?
Szinte semmit nem tesznek és jó életbe mehetnek ha akarnak. Van egy kolléganőm aki csinos elég szegény, fizetése is 110 ezer körüli. Összejött valami pénzes csókával és bizony havonta posztol az instán hogy most ilyen wellness, olyan wellnes. Most spanyol ország, aztán Florida. Ilyen szigeten olyan szigeten vannak. Munkahelyre egy gyönyörű fehér bmw-vel állított be, mindenki csak nézte.
Miért nem magának teremti meg ezt a életet? Miért várja el mástól és vajon csak a pénze miatt van a férfival? Mi lehet a háttérben?
hogy, hogy nem, engem nem zavar ha jól jártak egymással..
egyszerűen nem hagyom, hogy érdekeljen..
Akkor addig a pasi otthon ül? Menne Miami-ba, de vár, míg a nő megkeresi rá a pénzt?
Én simán fizetném a barátomnak. Vagy mehet elmajszolni egy májkrémes kenyeret a Városligetbe, míg én Velencében szórakozom?
Valamikor egyik könyvesboltban találomra kinyitottam egy könyvet, ahol ez a mondat tárult elém:
Legkisebb erőfeszítés törvénye.
Ez az Univerzum egyik törvéneként volt említve. Vagyis ha például az a célunk hogy Győrből Bp-re menjünk, akkor nem nyugat felé a Földet megkerülve célszerű oda eljutni. Mert hosszabb idő és kidobott pénz és erőfeszítés lenne. Sőt még az sem biztos hogy célba érnénk mert olyan hosszú úton több minden közbejöhet.
Hát a szép nők is ezért nem kezdik el felépíteni a karriert gyári szalagmunkával. Hátha megöregedve is ott tartanának ahol elindultak. De ha láthatáron van egy amerikai milliárdos, akkor miért ne próbálnának meg vele összejönni? Hisz a legrosszabb esetben csak az történne hogy nem sikerül és kereshetnek tovább. Meg azért a születendő gyereknek sem mindegy honnét indul az élete.
Aki hajlamos szarként lekvárnak érezni magát, mert felkerül a polcra, igen, tehát olyan dologgal felvágni, ami nem az ő érdeme.
Valószínűleg kislányként mást se kapott, csak a bókokat, hogy jaj, milyen gyönyörű és emiatt a lehető legkevesebb erőfeszítéssel akar érvényesülni. Általában az ilyen nőkre igaz.
Amíg szegény voltam, soha nem irigykedtem; ha valakinek jó élete, jó kocsija, stb. volt, akkor elismerően bólintottam, és gondoltam, ha keményen dolgozom, nekem is lesz. És lett is.
Gond nélkül kifizetném a nyaralást, ha találnék egy szimpatikus nőt, sokkal jobb ketten utazni, mint egyedül. De sajnos elég magasan van az a bizonyos léc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!