Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők lusták és félnek kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők lusták és félnek kezdeményezni és udvarolni férfiaknak és azzal a szexista szöveggel jönnek ezzel kapcsolatban, hogy "mert az a férfi dolga"?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 16:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Annál kezdeményezek, aki nekem kell.
2021. febr. 14. 16:13
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

Ez esetben légy szíves, magyarázd már meg, hogy ez a platform:

[link]

hogy a francba tudott úgy felvirágozni, hogy most fog a tőzsdére menni?

2021. febr. 14. 16:14
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem azért nem kezdeményeznek irányodba mert lusták, hanem mert csúnya vagy. Sajnálom, hogy tőlem kellett megtudnod.
2021. febr. 14. 16:15
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem lusták, csak nem érdekled őket valamiért. Gondolkozz el azon, hogy vajon miért nem.
2021. febr. 14. 16:19
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
#2 nyugalom.. mindjárt megmagyarázza, hogy "azon az oldalon nincsenek magyar nők, azé"
2021. febr. 14. 16:30
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
Ha vannak is magyar nők, akkor azok már külföldön élnek, mert külföldi alfák kicsábították őket, aztán eldobták őket, mikor rájuk untak... :DDDD Jajj nem bírom tovább:D
2021. febr. 14. 16:34
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként a kezdeményezés még okés, de az udvarlást hogyan lehet elképzelni? Vigyenek neked virágot a nők? Vagy hogyan kell ezt elképzelni? :D
2021. febr. 14. 16:37
 8/18 anonim ***** válasza:
16%
Csak addig kell nekik az egynjogúság amíg előnyük származik belőle.
2021. febr. 14. 16:40
 9/18 anonim ***** válasza:
70%
Már hogy ne kezdeményeznénk? :D Ha nálad nem kezdeményeznek, akkor veled van a gond.
2021. febr. 14. 17:08
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

Én kezdeményeztem már férfinál, mert nagyon beleestem, de bánom.

Azóta nem kezdeményezek annál sem aki bejön, mert nem akarom mégegyszer elviselni a következmenyeket, akkor sem ha emiatt egyedül döglök meg.

Szóval nem az összes nőre igaz minden egyes állítasod, sőt: a legtöbben még csak nem is félnek, de ők jól neznek ki. Miért kezdeményeznének, ha annyi jelentkezőjük van, hogy már válogatni is fárasztó? Mi értelme teperni, ha tálcán viszik amit kérsz, és nincs olyan aki nem dobja eléd magát?

Azzal egyetertek, hogy a "ferfi kezdeményezzen" felszólalás régimódi, de azert kezdeményeznek a férfiak mert az ő vágyuk nagyobb, akkor is nyomulni fog az urak többsége, ha a nők ezt sose kérik.

Szerintem te nem látod az összefüggéseket, nagyon különböző dolgokat mosol össze.

2021. febr. 14. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!