Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők lusták és félnek kezdemé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők lusták és félnek kezdeményezni és udvarolni férfiaknak és azzal a szexista szöveggel jönnek ezzel kapcsolatban, hogy "mert az a férfi dolga"?

Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%
#8: Tévedsz, nekem megfelel a patriarchátus. A pasi dolgozik, én meg szép vagyok és elköltöm a pénzét. Természetesen a kezdeményezést is átadom.
2021. febr. 14. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
77%
Így így ahogy az 1es írja, a nők azoknál kezdeményeznek akik érdeklik őket. Ez pontosan így van fordítva is. Vannak persze olyan nők akik dafke sem kezdeményeznek mondván ez a férfi dolga, na de férfiből is hány olyan van aki nem kezdeményez (mert mondjuk nem mer vagy vmi).
2021. febr. 14. 17:46
 13/18 anonim ***** válasza:
57%

Nem nézel ki jól, ezért nem kezdeményeznek nálad.

Ilyen egyszerű.

2021. febr. 14. 17:50
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

Több kérdésnél is írtam már, és mindig le lettem hurrogva, pedig ez az igazság. Ha igazán érdekled a nőt, teperni fog utánad. Nőként mondom, mert én is így tettem, és meg is fogtam a férjem. Tény, hogy a nő személyiségétől függ, hogy eza teperés miylen szintű. A zárkózottabb típusok csak szimplán érdeklődni fognak a hogyléted, foglalkozásod stb felől, a nyitottabbak esetleg magasabb szintre is lépnek, tehát képesek akár ők megtenni az első lépést és adott esetben meghívnak valamilyen programra (én ezt csináltam) de nyilván, ehhez kell egy adag önbizalom.

Ugyanakkor, én nem tartom ördögtől vlaónak azt a gondolatot, hogy a férfiak kezdeményezzenek. Évszázadokig így volt, de ez a hipermodern kor felőrölte ezt a szép hagyományt is, a férfiak elpuhultak és többet rinyálnak, mint a nők, tisztelet a kivételnek természetesen.

2021. febr. 14. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Sok kapcsolat csak addig jó, amíg a férfi kezdeményez és udvarol. Aztán belustul, és sok nő csak várja a csodát, hogy olyan lesz, mint az elején.

Most erről a kicsi jóról is mondjunk le? Mi marad, amiért egyáltalán megéri ismerkedni?

Akkor inkább maradok egyedül.

2021. febr. 14. 19:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Én nem kezdeményezek, saját döntésből, de sosem takaróztam ezzel a szöveggel, hogy az a férfi dolga. Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy ne akarjon kezdeményezni.
2021. febr. 16. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az utolso irja. Nem baj, ha nem kezdeményezel, csak akkir ne gyere ide sirni, higy nincs Nőd
2021. febr. 16. 22:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyiss ki egy szótárt és olvasd el, mit jelent a szexista szó!
máj. 10. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!