Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?
"De bent kellett. Vendéglátos iskola egyszerre szakács és pincér. 7-18 ig volt tanítás minden hétköznap."
Járhattál volna normális suliba.
7
Az a különbség, tudod, hogy én nem picsorászom tele az internetet, hogy a dúsgazdag, kockás hasú, nagyon szexi, sokdiplomás sztárügyvéd nem engem választ. Ez ilyen, haver, fogadd el.
Ha nekem sikerült diplomát szerezni, lépegetek a ranglétrán és jó formában tartom magam, akkor bizony ugyanezt várom a páromtól is. Nem tetszik? Szarok rá. Te milyen jogon várnád el egy nálad sokkal jobb kvalitásokkal bíró személytől, hogy leálljon veled? Én sem köpködök a szexi sztárügyvédre, hogy mást választ. Te is nyeld le a békát.
"Abban az egyben van igazatok hogy alvás helyett nem akarok még felnötként iskolába járni újra. Gyenge voltam olyan tantárgyakból mint fizika,matek, kémia. Mert unalmasnak találtam. A munkám során előfordul hogy külföldi kommunikációra lenne szükség és azonnal feláll a nem létező szőr a hátamon mikor angolul meg kell szólalni. Annyira bizonytalan voltam benne mindig is. utálom az idegen nyelveket"
Hat ez igy eleg szar. Az en helyzetem valamivel jobb, de az elszallt noi igenyek miatt kb. profi vizilabdasnak, vagy Formula 1-es pilotanak kell lenni, hogy normalis nok lealljanak az emberrel. Mi meg jo messze vagyunk ettol, fenyevekre.
40F incel
Biztonságiőr...bőven tudnál ott tanulni pl ha akarnál.
Régen is voltak szállásos melók.
Lusta vagy ez a tény.
Anyagcsere...normálisan kell enni meg mozogni és nem leszel kövér, ha meg nem megy vizsgáltasd ki magad.
Biztonsagior????
Tessek:
Valszeg nincs gondja a nokkel, nem rojak fel neki, hogy "csak" bizonsagior :)
40F incel
Fuhh itt tényleg csak a siránkozás megy. Elvették szüleid a pénzed: miért nem költöztél el? Van 2 tesód, meg gondolom akkoriban pár haverod is akadt. Huszonévesen simán el lehet költözni, ha pedig többen vagytok, akkor könnyebb spórolni, tanulni.
Nem tudsz spórolni: ha korábban 5en éltetek abban a lakásban, gondolom van plusz szoba. Add ki, legyen egy albérlőd. Ugyanúgy ahogy a fenti példában is, ha többen osztoztok a költségeken, akkor kevesebb jut egy főre. Máris tudsz spórolni,. Ha pedig a házimunka, bevásárlás témát is felosztjátok, akkor több időd is lesz. De egyébként biztonságiőrként is lehet tanulni. Nyilván nem a legegyszerűbb, de nem is kivitelezhetetlen. Ha nem teszed, az a te sarad, nem a múltadé, meg a szüleidé, meg a szomszédé. Most már a magad ura vagy, ha akarnád, igenis meg tudnád csinálni. Nyilván milliomos nagy eséllyel nem leszel, de jobb életminőséged lehetne.
De nem akarod. Akkor meg ne csodálkozz, hogy igényes nő nem akar igénytelen férfival lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!