Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kuka a mai nőknél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Akinek csak érettségije van és fizikai melós 300 ezer nettóért? Nincs lakása és autója,és 35 évesen már pocokas és nem olyan mint a tinik.
2024. jún. 20. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 A kérdező kommentje:

26

ez egy 100 éves ház. Mindig költeni kell valamire legútobb, bojler, villanyhálozat csere, elromlott mikró, wc tartály, tissztasági festés, urvadri betonozás... stb milliókat költöttem el úgy hogy 300 ezret keresek és kutya nem segít rajtam.

Inni évente 2x iszok akkor is ízesített sört, a cigit utálom mert apám ette kb annyira cigizett. Szerencsére se én, se a 2 tesóm se probálta ki sem.

2024. jún. 20. 19:27
 32/87 anonim ***** válasza:
73%

"Azért talán te okostojás mert vagy 12 évig az egész fizetésemet elvették a szülök. "

És miért nem léptél le?

2024. jún. 20. 19:30
 33/87 A kérdező kommentje:

31

De bent kellett. Vendéglátos iskola egyszerre szakács és pincér. 7-18 ig volt tanítás minden hétköznap. Mármint 2 évig. utána a másik 2 évben 1 hét suli aztán 1 hét szakmai gyakorlat kijelölt szállodákban. Ahol kaptunk ösztöndíjat kb 15 ezer ftot. ez olyan 2005-2007 között lehetett. Szar volt nagyon. Le voltunk terhelve. Semmi szabad idő. A mai gyereknek meg buli az iskola, mindenn létező dologban megkönnyítve.

2024. jún. 20. 19:32
 34/87 anonim ***** válasza:
59%
megint egy újabb kifogás, esküszöm, lehetnél te a kifogások nagy mestere! na jó, kicsit durva volt. de úgy tűnik az a ház annyira romhalmaz mint te meg a kis familyd, itt minden embernek aki eddig írt ehhez igaza van! arról mi nem tehetünk hogy ilyen zöldfülű vagy! ha meg valaki leteremt téged, az jól teszi. ez az igazság fogadd már el! te idiot. fogadd el, elrontottad az életedet, ha pedig ilyen nehéz akkor ugorj a vonat elé.🤷‍♀️
2024. jún. 20. 19:32
 35/87 anonim ***** válasza:
81%
Sem az egyetemen, sem a fősulin amikor államvizsgázik/zh-t ír az ember nem lehet használni a google-t. Ahogyan jogsi és nyelvvizsgákon sem. De ha ennyire egyszerűnek ítéled meg a sulit, hogy most minden könnyebb, akkor miért nem vágsz bele? Ezt minden rossz nélkül kérdezem. Csak egyszer kell belevágnia az embernek.
2024. jún. 20. 19:35
 36/87 A kérdező kommentje:

32

Én elektronikus zenében mozogtam. jelentek meg zenéim nagy külföldi kiadóknál. Nemzetközi sztár is lejátszotta a zenémet fesztiválokon. Volt rádió műsorom magyar és külföldi rádiókban. Harmadik lettem egy DJ versenyen Bécsben. Hogy kerestem e vele pénzt? Szinte semmit. De ez érdekelt.

2024. jún. 20. 19:36
 37/87 anonim ***** válasza:
74%
jaj ne, megint a sok ki fogás. nem tettél magadét semmit! erről senki nem tehet már mondtam. meg ne sajnáljon itt mindenki, pedig amúgy ez a célod. fejezd be! ne sajnáltasd magadat, ha nem érzed hogy az életed így jó, akkor tegyél érte. ez unalmas, már mondtuk nem ide kell kiírni.🤷‍♀️
2024. jún. 20. 19:38
 38/87 anonim ***** válasza:
79%
#29 emberek tízezrei diplomáztak a 2000-es évek elején is, és baromira nem volt nehezebb az iskola, mint most, este hatig sem kellett ott lenni, meg amúgy mobil is volt már akkor, egyre nagyobb ökörségeket hordasz össze. Unalmas a tanulás? Hát akkor csak fetrengj tovább ebben az undorító önsajnálatban, gyártsd a kifogásokat, ne csinálj semmit, csak várd a sült galambot.
2024. jún. 20. 19:40
 39/87 anonim ***** válasza:
67%
Szakács? Szállodai recepciós voltam Ausztriában, a szakácsok 2-3 év alatt megkeresték egy budapesti lakás árát. El nem hiszem, hogy egy szakács 300-at keres, annyiért mosogatót sem találni.
2024. jún. 20. 19:46
 40/87 A kérdező kommentje:

37

A megörökölt autót a nővérem anyagiassága miatt el kellett adni. Mint már többször írtam 300 ezret keresek, egy jogsi 500 ezer, egy autó ami nem roncs az 1 millió minimum. Miből legyen 1,5 millióm ha konkrétan totál elköltöm a számlákra, kajára, mindig elromló valami potlására a fizetésem? Évekig kéne forintokat gyűjtőgetni. 24-48 órában dolgozom. Aludni járok haza. Abban az egyben van igazatok hogy alvás helyett nem akarok még felnötként iskolába járni újra. Gyenge voltam olyan tantárgyakból mint fizika,matek, kémia. Mert unalmasnak találtam. A munkám során előfordul hogy külföldi kommunikációra lenne szükség és azonnal feláll a nem létező szőr a hátamon mikor angolul meg kell szólalni. Annyira bizonytalan voltam benne mindig is. utálom az idegen nyelveket.

2024. jún. 20. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!