Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?
62
És ez miért a mi problémánk?
Lol, azt hittem félreírtad elsőre, de helyesen gyaláZkodás. :D
Amúgy meg két dolog.
1. Baromira szánalmas, hogy a rosszéletű, fos családba született, lusta és ostoba emberek el sem tudják képzelni, hogy mit jelent a szorgalom, munka és a kitartás.
2. Azzal sem értem, hogy mi a baj, ha valakit támogattak a szülei. Értem, hogy irígyek vagytok a normális, támogató, szorgalmas, dolgos szülőkre, de elég szánakoztató.
#67 Igen, arról senki nem tehet, hogy hova született, és igen, van, akinek nehezebb. Anyám egy zsákfaluban született, kb kényszerből házasodott, majd fogta az akkor kb 4 éves bátyámat, és egy zsák ruhával elköltözött. Tulajdonképpen elszökött, hogy pontosak legyünk. Apja alkoholista volt, anyja tartósan beteg, és korán meg is halt. Nyilván akkor más idők voltak, talán egy fokkal könnyebb volt, de ma sem lehetetlen. A kérdező ennél jobb helyzetben van.
Visszatérve: arról senki nem tehet, milyen lapokat kap, de ezek kijátszása, miután felnőtté válik, az ő dolga és felelőssége. Nem lehet a végtelenségig a múltat és a körülményeket hibáztatni, mert nem visz előre.
64
Igen, a "gyalázkodás" fog menni, amikor valaki azon hisztizik, hogy a cudar felszínes nők nem akarnak egy kategórtákkal rosszabb pasival kezdeni, és a pasika meg továbbra is magánál sokkal jobb nőket akar. Ez van. Ha neki csak vékony, csinos nő kell kövéren is, aqkkor mégis milyen alapon várja el egy ilyen nőtöl, hogy őt válassza?
Találhatna nőt as kérdező egy harmincas, érettségizet, duci nő személyében, de az neki nem felel meg.
Rohadtul nem tudomk sajnálni az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!