Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kuka a mai nőknél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Akinek csak érettségije van és fizikai melós 300 ezer nettóért? Nincs lakása és autója,és 35 évesen már pocokas és nem olyan mint a tinik.
jún. 20. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/87 anonim ***** válasza:
78%

Nekem érettségim sincs, a fizetésen minimálbér alatt van stb. tavaly mégis volt egy elég barátnőm. Sőt, munkanélküliként is volt.

Nem ezen múlik. A csajozas olyan dolog, hogy tudni kell csinálni. Aki nem tudja, az vagy megtanulja, vagy elfogadja a magányt, ennyi.

Kezdheti azzal az illető, hogy önbizalmat épít, mert feltehetően ez az egyik legnagyobb gond nála, hogy az nincs.

jún. 20. 18:53
 12/87 anonim ***** válasza:
50%
35 éves korodra, azért legalább egy lakással kéne rendelkezned. 35 évesen annyi ambíciódnak már kellene lennie, hogy a lakhatást ha csak hitellel ,de megpróbálod megoldani. Én a kocsihoz nem ragaszkodom, nekem ettől nem kuka senki. Kövér? A nők is vonzódni akarnak egy férfihez ahhogy a férfinek is egy neki tetsző nő kell. Te nem tanultál tovább. Erről mi nem tehetünk, viszont sosem késő ez a jó hír, amennyiben többet szeretnél keresni.
jún. 20. 18:54
 13/87 anonim ***** válasza:
79%
szius van debil duck Sebők.✨😱
jún. 20. 18:58
 14/87 anonim ***** válasza:
60%
A hármas válaszoló igenis több mint te, te ostoba, bunkó zsírdisznó. Tanult, diplomás, halad előre az életben, céljai vannak. Zabálás helyett inkább kövesd a példáját.
jún. 20. 18:58
 15/87 anonim ***** válasza:
70%
Senki ne írjon neki vissza! Időnként felteszi ide a kérdést, bármit próbálunk neki segíteni csak mindenre a kifogást találja ki és kesereg. Ne etessük!
jún. 20. 18:59
 16/87 anonim ***** válasza:
52%

Ja, valamit teljesítek, tényleg. Például nekem van ambicióm, nagy álmaim, nem törődök bele a tanulatlanságba, a szegénységbe, hanem teszek azért minden nap, hogy haladjak az életben.

Ez (is) tetszett meg a volt barátnőmnek bennem.

Na, hello.

#11 voltam.

jún. 20. 19:01
 17/87 anonim ***** válasza:
73%
Hát, most nem azért, de aki 10 év szünet nélküli kemény munka alatt sem jutott előrébb... Nem kell diploma meg nyelvvizsga, hogy valaki ügyes és sikeres szakmunkás legyen, megfizetik a hozzáértést ezek nélkül is. Vízvezetékszerelőkre, burkolókra, építőiparban dolgozókra, tetőfedőkre, stb-stb-stb hatalmas szükség van az ország minden táján, és egyikhez sem kell egyetem vagy nyelvvizsga. Csak szakértelem. Ha 10 év sori munka után az ember nem érzi, hogy ez kevés az életben, hogy nem jut előrébb, és nem tesz ellene semmit (nem tanul ki egy szakmát, nem végez el egy nyelvvizsgát, szerzi meg a jogsit, bármit, amitől úgy érzi, hogy sikeresebb lehetne és jobban élhetne), az igenis negatív. Nem azért, mert én jajj, de többet érek (mert nem), hanem mert az milyen személyiségvonás, hogy én látom, hogy baj van valamivel, látom, hogy ez a konkrét dolog engem akadályoz a céljaim elérésében, de az égvilágon semmit sem teszek ellene a siránkozáson kívül? Ez egy szerethető tulajdonság szerinted? Egy nőben neked ez szimpatikus lenne? Mert szerintem ez nemtől függetlenül borzasztó visszataszító hozzáállás az élethez.
jún. 20. 19:02
 18/87 A kérdező kommentje:

12

rohadt szegény családból jövök. Szülök bele kényszerítettek hogy 20 évesen elkezdjek egy gyárban dolgozni. Évekig elvették a teljes fizetésemet az otthon lakhatásért cserébe. És ez egy önkormányzati lakás. Suüleim meghalltak én azonnal megakartam venni részlete a lakást. Évekig húzodott az ügy. Végül annyi önerőt kértek sok milliót és további annyi havi törlesztés lett volna ami majdnem annyi mint az egész havi fizetésem. Így maradtam kényszerből egy szaros főbérló. Néztem budapestől 100 kmre házakat amire lenne talán esélyem. mert 8-10 milliót talán feltudnék venni. De ott ugye munka lehetőség nincsen... ide autó nélkül feljárni nem tudnék. Szóval nem egyszerű ez, ne okoskodj.

jún. 20. 19:03
 19/87 anonim ***** válasza:
38%
Leírás alapján egy lúzer vagy. Na nem a munkahelyed miatt, hanem az egész élethez és saját magadhoz, a többi emberhez való hozzáállásod szánalmas és indorító…
jún. 20. 19:09
 20/87 anonim ***** válasza:
84%

Erre elég sok okom van nekem pl.

Egyrészt, nem szeretnék olyan társat, aki megrekedt egy neki se kellemes szinten és eszében sincs haladni. Másrészt, ennyiből nem lehet azon a szinten gyereket nevelni, ahogy szerintem annak értelme van. Harmadrészt, a tipik munkás közeg azt is lehúzza, aki amúgy véletlen értelmes lenne.

35 évesen már a felső határon van, amit még elfogadnék társamnak, hiszen gyereket is szeretnék.

Ha pocakos már eleve nem vonzana, mert ez a dagadt szinonímája jellemzően, a puhos test (és a sörhas is) taszít.

Mindezeken felül, amit itt előadsz eleve az "elvárt" ami miatt kizáró ok egy nem egyetemet végzett partner. Ez "a valódi munka a fizikai és tanulni könnyű, irodában dolgozni seggvakarás stb.", ami sima irigység, butasàg és hiszti. A nem csinálok semmit mert nehéz lenne, úgyis csak másnak sikerülhet, már kéeő stb. lustaság és kishitűség. Egyik se vonzó és nem olyan narratíva, amit a gyereknek szeretnék átadni.

jún. 20. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!