Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kuka a mai nőknél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Akinek csak érettségije van és fizikai melós 300 ezer nettóért? Nincs lakása és autója,és 35 évesen már pocokas és nem olyan mint a tinik.
2024. jún. 20. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 A kérdező kommentje:

41

egy percet nem dolgoztam se szakácsként se pincérként. Csak a tanuli évek alatt ami kötelező volt. Mikor végeztem ugyan abban az iskolában volt lehetőség 2 éves érettségire és arra mentem.

Biztonsági őrként keresem a 300 ezret.

2024. jún. 20. 19:49
 42/87 anonim ***** válasza:
76%
Mi az, hogy a nővéred anyagiassága? Az örökségből ugyanúgy jár neki is, nem az van, hogy lakás, autó, minden a tiéd. És még a nővéred anyagias, az eszem megáll.
2024. jún. 20. 19:50
 43/87 anonim ***** válasza:
81%
na pont ez a baj, angolul kéne tudni a mai világban, és ne a tantárgyakra fogd! mert mások se voltak ezekből jók, mégis vitték valamire, vagy javítottak. fejezd már be! ezt az önsajnálatot, már mondtuk nem tudunk érted semmit tenni. csak te tudod meg tenni ezeket a lépéseket hogy rendes életed legyen! egy jóval fiatalabb meg mondja ezt is neked.
2024. jún. 20. 19:51
 44/87 anonim ***** válasza:
13%

Én diplomás nővel össze sem jönnék. Komolyan mondom, nálam kizáró ok, pedig tanult vagyok, intelligens, de azt vettem észre, ha egy nőnek diplomája van azzal úgy elszalad a ló, hogy veszélyesen közveszélyes lesz érzelmileg mindenkire.

Többször is próbáltam diplomás lánnyal párkapcsolatot kialakítani, nah, nagyon jó tanulópénz volt, hogy megállapítsam, hogy valóban, a tudás hatalom, és nem mindenkinek való a tudás és a hatalom. Főleg nő kezébe ne kerüljön ez a kettő.

2024. jún. 20. 19:53
 45/87 anonim ***** válasza:
68%
#43 hát ha van egy keresett, piacképes szakmád, de te inkább szerencsétlenkedsz biztonsági őrként ötödannyi fizetésért, az a te bajod. De akkor meg ne nyivákolj.
2024. jún. 20. 19:54
 46/87 anonim ***** válasza:
13%
Aki nem doktor, bankár, vállalkozó, pénzügyes, igazgató, miniszter, tehát nem valami nagyon menő munkája van, akkor az alapból a mai magyar nőknél kuka. Az hót mindegy, hogy a nő nem igazán tesz le szinte semmit a társadalom közös asztalára: csak a pasi a lényeg.
2024. jún. 20. 19:59
 47/87 A kérdező kommentje:

44

A nővéremet egy külföldi fiúja tartotta el 10 évig ingyen olyan albérletben aminek milliós volt az elbérleti díja. Minden nap étteremben ettek. Most a férje által vett kertes házban élnek. Van gyerekük a nővérem nem dolgozik vagy 5 éve. De egész élete során nincsen 6-7 évnél több munkaviszonya és elmúlt már 40 éves. Mindig az aktuális pasijai pénzéből élt.

Édesapánk temetése napján ide jöttek a férjével és kirámolták a lakás felét, elvitték a tvket, arany ékszereket, minden értékesebb dolgot. Olyat is amit apu és én ketten vettünk, és mivel a nővérem már évek óta itt sem lakott, ezért felháborító volt hogy az én saját pénzemből vett modern hűtőt is el akarta vinni mint hogy jár neki a szülök után maradt tárgy...

hagyatéki eljárás eltartott kb egy évig, mindent 3 felé osztottunk. Pedig apu a nevezett nővéremre haragudott és még az ügyvédnek is jelezte a halál előtt hogy akar majd egy végrendeletet amiből őt kizárja. A váratlan halála miatt ez nem történt meg. A nővérem és férje totál ki akarta rámolni a lakást és nem azért mert a házukba kell. Hanem azért hogy nekem bajt okozzanak hogy mindenből újat kelljen vennem! A fővérleti jogot is el akarta adatni mert az ért szerinte pár milliót, nem foglalkozna azzal hogy én akkor utcára kerülök. Szerencsére a fater még életében szólt az önkormányzatnak és beíratott engem bérló társnak a meghalt édesanyám helyére. Ezért mikor apu meghalt én lettem a főbérló és igy a nővérem nem tudott bekavarni. És azt mondták mivel ez a bérleti viszony több mint 40 éves, ezért ez olyan mint egy önkori öröklakás. szóval a bérleti jog el sem adható mint amit a nővérem pénzéssége meg rosszindulata miatt akart volna,

2024. jún. 20. 20:06
 48/87 anonim ***** válasza:
45%
meg mondtam hogy ennek a családja is egy selejt! öcsém! már mondtuk ne itt sajnáltasd magad, más is meg tehetné, de nem ezt teszi, hanem tesz magáért.
2024. jún. 20. 20:09
 49/87 anonim ***** válasza:
77%
Én annyit mondok, hogy vagy törődj bele a sorsodba, de akkor ne siránkozz, ne irígykedj másokra, vagy határozd el magad és változtass, de akkor tényleg adj bele mindent, ne az legyen, hogy pár nap után nekem ez nem megy. Nem a f.szt nem, kitartás és menni fog! Egyébként én abba a kategóriában tartozom, aki elvan a kis világában, letudom a melómat, megkapom a magam kis 340-360 ezrét, aztán ennyi, van egy kis lakásom hitelre aztán ennyi. Nem érdekel, hogy ki mennyit keres, vagy kinek jobb az élete, elvagyok én magamnak, meg a hobbijaimmal.
2024. jún. 20. 20:33
 50/87 anonim ***** válasza:
32%
Megjött a napi 300ezer nettós kérdés. Hiánypótló, köszönjük!
2024. jún. 20. 20:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!