Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kuka a mai nőknél egy ilyen férfi?
41
egy percet nem dolgoztam se szakácsként se pincérként. Csak a tanuli évek alatt ami kötelező volt. Mikor végeztem ugyan abban az iskolában volt lehetőség 2 éves érettségire és arra mentem.
Biztonsági őrként keresem a 300 ezret.
Én diplomás nővel össze sem jönnék. Komolyan mondom, nálam kizáró ok, pedig tanult vagyok, intelligens, de azt vettem észre, ha egy nőnek diplomája van azzal úgy elszalad a ló, hogy veszélyesen közveszélyes lesz érzelmileg mindenkire.
Többször is próbáltam diplomás lánnyal párkapcsolatot kialakítani, nah, nagyon jó tanulópénz volt, hogy megállapítsam, hogy valóban, a tudás hatalom, és nem mindenkinek való a tudás és a hatalom. Főleg nő kezébe ne kerüljön ez a kettő.
44
A nővéremet egy külföldi fiúja tartotta el 10 évig ingyen olyan albérletben aminek milliós volt az elbérleti díja. Minden nap étteremben ettek. Most a férje által vett kertes házban élnek. Van gyerekük a nővérem nem dolgozik vagy 5 éve. De egész élete során nincsen 6-7 évnél több munkaviszonya és elmúlt már 40 éves. Mindig az aktuális pasijai pénzéből élt.
Édesapánk temetése napján ide jöttek a férjével és kirámolták a lakás felét, elvitték a tvket, arany ékszereket, minden értékesebb dolgot. Olyat is amit apu és én ketten vettünk, és mivel a nővérem már évek óta itt sem lakott, ezért felháborító volt hogy az én saját pénzemből vett modern hűtőt is el akarta vinni mint hogy jár neki a szülök után maradt tárgy...
hagyatéki eljárás eltartott kb egy évig, mindent 3 felé osztottunk. Pedig apu a nevezett nővéremre haragudott és még az ügyvédnek is jelezte a halál előtt hogy akar majd egy végrendeletet amiből őt kizárja. A váratlan halála miatt ez nem történt meg. A nővérem és férje totál ki akarta rámolni a lakást és nem azért mert a házukba kell. Hanem azért hogy nekem bajt okozzanak hogy mindenből újat kelljen vennem! A fővérleti jogot is el akarta adatni mert az ért szerinte pár milliót, nem foglalkozna azzal hogy én akkor utcára kerülök. Szerencsére a fater még életében szólt az önkormányzatnak és beíratott engem bérló társnak a meghalt édesanyám helyére. Ezért mikor apu meghalt én lettem a főbérló és igy a nővérem nem tudott bekavarni. És azt mondták mivel ez a bérleti viszony több mint 40 éves, ezért ez olyan mint egy önkori öröklakás. szóval a bérleti jog el sem adható mint amit a nővérem pénzéssége meg rosszindulata miatt akart volna,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!