Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Az egyik tanárnőm (50) egyszer azt mondta: ahogy öregszik, egyre fiatalabbak tetszenek neki 😂
Igaza volt 🥰🥰🥰🥰
Én 75 éves nyugdíjas asszony vagyok, itt élek Kispesten. Van az utcánkban egy kissrác, olyan 19 éves körül. Egyszer a SPAR-ban segített bevásárolni. Leápoltam utána rendesen.
Nyami volt!
86# sajnos van ilyen, de amikor testi sőt néha szellemi fogyatékkal élő emberek élnek boldog párkapcsolatban, ott nehéz elhinni, hogy egy ember nem talál párt magának csak azért, mert csúnya.
Egy vak embert nem érdekli, hogy szép vagy-e, legfeljebb az, ha erős a testszagod, vagy mufurc a természeted.
A szerelem nem csak a szépek privilégiuma.
"Szerintetek egy pasi tette fel a kérdést?"
35-40 körüli nő tette fel a kérdést.
Nem a külsőd miatt nincs pasi.
Hanem mert nincs önbizalmad.
Ismerek egy túlsúlyos nőt 2 gyerekkel, fiatalabb férjjel, pedig borostás is….
Na amikor elvált akkor egy még fiatalabbat talált, 42 éves szült . De esküszöm látszik hogy borotválkozik, az alakja meg olyan felül erős, alul satnya és széles a háta, válla.
Mint egy pasi. Mégsem volt soha egyedül. Jó nagy arca van, tele önbizalommal.
Ezen múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!