Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/296 anonim ***** válasza:
78%
Ki kérem magamnak, én 42 vagyok és nem leszek öreg 20 év múlva sem! Mindenki annyi amennyinek érzi magát.
febr. 27. 14:48
 82/296 anonim ***** válasza:
92%
Mi újság van incelföldön ?
febr. 27. 14:49
 83/296 anonim ***** válasza:
80%
#80 jól teszik! 🙂
febr. 27. 14:49
 84/296 anonim ***** válasza:
91%

Az egyik tanárnőm (50) egyszer azt mondta: ahogy öregszik, egyre fiatalabbak tetszenek neki 😂

Igaza volt 🥰🥰🥰🥰

febr. 27. 14:51
 85/296 anonim ***** válasza:
17%

Én 75 éves nyugdíjas asszony vagyok, itt élek Kispesten. Van az utcánkban egy kissrác, olyan 19 éves körül. Egyszer a SPAR-ban segített bevásárolni. Leápoltam utána rendesen.

Nyami volt!

febr. 27. 14:54
 86/296 anonim ***** válasza:
82%
33 leszek, anyucinak, apucinak meg a többi selejt felmenőmnek hála qrva ocsmány, úgyhogy nekem mindegy. Fiatalon is szartak rám, most is, nyilván 35 meg 40 évesen is így lesz. Irigylem a génállományát az ide írogató idősebbeknek, illetve az említett idősebb felmenőknek... Én is azt látom, hogy aki nyert a genetikai lottón, az jobbnál jobbak közül válogathat idősebben is, házasan is, 3 gyerekkel is. Pont van is most a látóteremben egy 3 gyerekes egyedülálló anya, 13, 10 és 7 éves lányokkal, tehát nyilván ő sem mai csirke már, erre nemhogy pasit talált, hanem szerelmet... Egy másik kicsit idősebb, a 3 gyereke közül is 9 a legkisebb, a legnagyobb már egyetemista, az is valamikor decemberben bepasizott, ragyog a boldogságtól. Én meg egész életemben penészedhettem apácaként.
febr. 27. 15:00
 87/296 anonim ***** válasza:
81%

86# sajnos van ilyen, de amikor testi sőt néha szellemi fogyatékkal élő emberek élnek boldog párkapcsolatban, ott nehéz elhinni, hogy egy ember nem talál párt magának csak azért, mert csúnya.

Egy vak embert nem érdekli, hogy szép vagy-e, legfeljebb az, ha erős a testszagod, vagy mufurc a természeted.

A szerelem nem csak a szépek privilégiuma.

febr. 27. 15:07
 88/296 anonim ***** válasza:
89%
#86 ne írd magad le. Simán találsz pasit, szerelmet. Csak adj magadra, érezd jól magad a bőrödben, új haj, ruhák, sportolj. A kisugárzás nagyon sokat számít.
febr. 27. 15:08
 89/296 anonim ***** válasza:
14%

"Szerintetek egy pasi tette fel a kérdést?"

35-40 körüli nő tette fel a kérdést.

febr. 27. 15:15
 90/296 anonim ***** válasza:
76%

Nem a külsőd miatt nincs pasi.

Hanem mert nincs önbizalmad.

Ismerek egy túlsúlyos nőt 2 gyerekkel, fiatalabb férjjel, pedig borostás is….

Na amikor elvált akkor egy még fiatalabbat talált, 42 éves szült . De esküszöm látszik hogy borotválkozik, az alakja meg olyan felül erős, alul satnya és széles a háta, válla.

Mint egy pasi. Mégsem volt soha egyedül. Jó nagy arca van, tele önbizalommal.

Ezen múlik!

febr. 27. 15:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!