Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/296 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy más nyelvtannácit nem idegesít a lefőtt a kávé metafora? Mert az nem rosszat jelent.

Szigorúan nyelvtannáci szemmel, amikor tejhez meg borhoz hasonlítják a nőket meg a férfiakat, ott érteni a mondandót, mert van összefüggés benne.

De a lefőtt a kávé? Akkor kész van. Az jó. Finom, meleg, illatos. Lehet inni. Lehetne kihűlt kávé. Vagy "reggel óta ott áll" kávé.

febr. 27. 13:33
 42/296 anonim ***** válasza:
88%

"Egy 39 éves férfi"

Naaa, már nem látod magad incelnek? Baby steps, bro.

febr. 27. 13:34
 43/296 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező jót röhög a civakodáson.

Szerintetek egy pasi tette fel a kérdést?

febr. 27. 13:34
 44/296 anonim ***** válasza:
79%
És ki szerint kiöregedett, szerinted? :D
febr. 27. 13:35
 45/296 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintetek egy pasi tette fel a kérdést?"

Igen. A kérdés nem a neme, hanem hogy átlag incel vagy egy moderátor, aki látja, hogy ezek a kérdések pörögnek, és bedob egy gumicsontot. Mondjuk utóbbiak nem szólnak utána hozzá, csak röhögnek.

(És ha utóbbi a helyzet, akkor új accountról fogok írni, mert tiltanak. Vagy törlik ezt. Aki látja ezt, emlékezzen. :)

febr. 27. 13:38
 46/296 anonim ***** válasza:
91%

Érdekes, amit a lefőtt a kávéról mondasz. Valóban furcsa kifejezés.

Biztos nem arra gondolt, hogy 35-40 éves korukra a nők már érettek, ízletesek, mint a lefőtt kávé, mert hát tudjuk a kérdezőnk hogy gondolkozik.

Mindenesetre én nagyon jól elvagyok a csinos, szép és okos 50 éves csajommal, akinél ma reggel is lefőtt a kávé.

febr. 27. 13:45
 47/296 anonim ***** válasza:
72%
Gyk-színvonal, mint a kérdés, mint a válaszolók! :D Az egók csak úgy harcolnak, küzdenek! Akkora egyéniségek vannak itt hogy az csak na, még a gumicsontra is harapnak, és bizonygatják hogy hujuj, ők a világ közepe! :D Színvonal az van! :D
febr. 27. 13:52
 48/296 anonim ***** válasza:
3%
A kérdező azt szeretné mondani hogy 35-40 között kissé visszább kéne venni végre a nőknek és lentebb adni az igényeikből mert már nem tolonganak értük a Chadek.
febr. 27. 13:54
 49/296 A kérdező kommentje:

22-re: Kétféle nőt látok: az egyik, aki fiatalon a háttérben volt, mondjuk a tanulásra koncentrált, sosem volt túl vonzó, ő csak simán megöregszik. Fiatalon legfeljebb a testével tudott volna hódítani, 30 évesen már azzal sem.

A másik, aki kiélte magát fiatalon, na ő viszont az, aki még az átlagnál is rosszabbul öregszik. Ha sportol is, legfeljebb úgy néz ki 35 körül, mint egy összehányt festmény.

Úgyhogy szerintem nehezebb dolga van a nőknek harmincon túl, és nem is tudott senki semmit felhozni, amivel kompenzálni lehetne a megkopott külsőségeket. Mindig az a szöveg, hogy a férfiak felszínesek, ezek szerint akkor a magyar nők 30 felett a kutyának nem kellenek, azért triggerelődnek ennyire egy ilyen ártatlan kérdésen is.

febr. 27. 13:56
 50/296 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nem kell chad , de pont 2 hónapja találkozgatok egy 23 éves sráccal.

Csak 19 évvel vagyok idősebb 😌

Ő bolondul értem 🤷🏼‍♀️

Öregebbeket nem szeretem mert nekik már nem működik a szex.

Na én ezért nem aggódom!

febr. 27. 13:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!