Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/296 anonim ***** válasza:
84%

18évesekkel?

Oké !

Barátosnémnaknis fiatalabb a férje 12 évvel. A kutyát nem érdekli, csak örülök hogy boldog, teljesen kivirult!

febr. 27. 14:24
 62/296 anonim ***** válasza:
9%

58. Én is szívesebben dugok 20-on éves csajokat. Néztél már szét az átlag 40-es női kategóriában? Nem, nem az álomvilágban, ahol minden negyvenes nő bombázó. Szóval a valóságban, túlsúly, ronda arcok, Erősen közepes alatti megjelenés, 1-2-3 gyerek, lestrapált külső, ős anya személyiségek. Ha férfi lennél, neked ezekre felállna?

Ha én nő lennék, azért egy fiam korúval hemperegni vér ciki lenne, már csak azért is, meg nőként reggelire megenném őket. A kisgyerek feeling nekem valahogy nem egyeztethető a szexuális vonzalommal. Ha neked igen, akkor felőlem.

febr. 27. 14:24
 63/296 anonim ***** válasza:
16%
62-es azért a legtöbb nő szerencsére nem deviáns és általában 4-8 évvel érettebb férfiakra bukik, nem a fia korabeliekre akiknek nyilván egy menet aztán szégyenteljesen bújnak ki a panelházból hogy senki meg ne lássa őket hogy éppen Otrombánéval kufircolt...ez nekik is vérciki nemcsak a vénasszonynak...
febr. 27. 14:25
 64/296 anonim ***** válasza:
93%
De nőként miért ciki? Férfiként miért nem?
febr. 27. 14:25
 65/296 anonim ***** válasza:
90%

Tehát a férfi, aki lánya korúval szexel, normális, nő, aki fia korúval, deviáns.

Erről valamit tudtok linkelni?

febr. 27. 14:26
 66/296 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is van munkatársam akinek 10 évvel fiatalabb férje van, a nő erősen túlsúlyos és mégis. Ráadásul a pasi 195 magas és nem is ronda.

Szerintem a nőknek is joguk van a jó pasikhoz és a minőségi szexhez.

Nem kell leállni mindenféle impotens , olcsójánossal. Azok maradjanak csak szépen egyedül!

febr. 27. 14:27
 67/296 anonim ***** válasza:
83%
A kérdező vagy nagyon unatkozik vagy tényleg komolyan gondolja és befásult, rusnya bolyhos trottyos melegítőben ücsörög és bosszankodik, kesereg, hogy soha nem kaphatta meg a mostani összehányt festmény kinézetű nőt fiatal szexi korában, mert levegőnek tekintette. És az még jobban felidegesíti, hogy ilyen kiégett 30asként se törölné bele még a cipőjét se. 🙂
febr. 27. 14:28
 68/296 anonim ***** válasza:
79%

#48! A nők nem vakok. Látják, hogy tolonganak-e értük a "chadek". Az a valóság. Miért gondolod, hogy egy kérdezőféle incel téveszméire van szükségük a saját szemük helyett?🤔

#49! Nem értem pontosan, mit kéne kompenzálni annak, elégedett az életével, nincs párkapcsolati problémája?😂

febr. 27. 14:30
 69/296 anonim ***** válasza:
90%

Nem tudom milyen álomvilágban élsz, de a huszonévesek nagy része is tömzsi, kövér, alacsony, bütykös lábú, csúnya arcú. Nem csak a kor tesz valakit széppé. Gondolom ezzel a kategóriával büszlélkedsz, nem szexi modell bombázókkal.

febr. 27. 14:33
 70/296 anonim ***** válasza:
87%

Férjem egyik női munkatársa most ment nyugdíjba, és tapadtak rá a 30 éves mérnökök. Biztos volt szex is némelyikkel, mert volt aki látta hogy tőle oson ki egy 35 éves srác. Lehet hogy a világnak ez furcsa, de szerintem a nő nem a világnak akar megfelelni, hanem csak éli a világát ahogyan neki jó.

Én nem jönnék össze olyannal aki nem tetszik, vagy igénytelen, vagy csak tablettával működik. A szex azért van hogy élvezzük és nem azért hogy szenvedjük.

febr. 27. 14:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!