Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsonyságot mivel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsonyságot mivel lehet leginkább kompenzálni, hogy így is lehessen esélyem a lányoknál?

Figyelt kérdés
Sok pénz? Karrier? Hatalom, pl vezető beosztásba kell kerülni, hogy aztán szivathassam az alattam lévőket? Autó? Mercedes, BMW, Audi? Sportos test?

2022. dec. 5. 00:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
66%
Egy harmadik lábbal.
2022. dec. 5. 00:52
 2/26 anonim ***** válasza:
90%
Ha jóképű vagy és jó a tested, akkor nem akkora hátrány az alacsonyság, főleg alacsony nőknél. Ha pedig nem, akkor magasan se lenne annyival több esélyed. Hány 180+-os pasi sír itt is, hogy nem kell a nőknek.
2022. dec. 5. 00:58
 3/26 anonim ***** válasza:
89%

Rossz hírem van: Intelligenciával.

Ami neked nincs, mert nem írnál olyat, hogy "vezető beosztásba kell kerülni, hogy aztán szivathassam az alattam lévőket".

Az egy dolog, hogy kegyetlenül vissza tudnak szivatni, de hogyan adnád elő ezt egy randin?

- Van 3 beosztottam és akkora bunkó paraszt vagyok, hogy egész nap szivatom őket! Igaz, hogy így nem hatékony a munka, de én ezt élvezem.

2022. dec. 5. 02:40
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire vagy alacsony. Egy bizonyos szintig úgy, hogy jóképű vagy (nagyon), de nyilván ez is olyan tulajdonság, hogy ha nem ilyennek születtél akkor mindegy.

Pénzzel, státusszal valóban lehet kompenzáni, ahogy edzett testtel is (nem kigyúrt, csak sportos, izmos test!), de arra számtíts ha vagyonoddal akarod leplezni a magasságod hiányát, akkor bizonyos típusú nőket fogsz csak tudni bevonzani elsősorban.

2022. dec. 5. 06:11
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

Stílussal és kommunikációkészséggel.

167cm alacsony vagyok, dagi is, de soha nem volt gondom a csajozással, 1-2csajt leszámítva akiknek “elvei” vannak… de az olyat meg leszarom.

2022. dec. 5. 07:27
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Pénzel és külsőségekkel. Ha semmiben nem vagy jó akkor jelentkezz kerti törpének!
2022. dec. 5. 07:40
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont azokkal, amiket leírtál. Talán az izmos test kivétel, alacsonyként azzal sem lehetsz vonzó.
2022. dec. 5. 07:59
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
Keresgélj az alacsony nők között. Ha náluk magasabb vagy, máris nincs probléma.
2022. dec. 5. 10:08
 9/26 anonim ***** válasza:
22%
Semmivel.
2022. dec. 5. 10:46
 10/26 anonim ***** válasza:
60%

1.Hitler/kefebajusz viselése

2.Genya főnöknek levés, a magasabbak állandó szívatása

3.Indokolatlanul nagy autóval járás, azzal keménykedés

4.Állandó és örök ismételgetése annak, hogy őt mennyire nem zavarás az alacsonynak levés, de állandóan ilyen kérdések feltevés, ezen lamentálás, magasakat utálás, őket gonosznak, nácinak tartás

5.Idétlen mértékben gyúrás, nevetséges túlkompenzálás

6.Bemélyített hangon beszélés, ezzel magát férfiasabbnak hívés!

7."Kis ember nagy bottal jár" mondás mondogatás, magasabb férfiakat kispöcsűnek kinevezés, erre gyakran utalás

2022. dec. 5. 11:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!