Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyságot mivel lehet leginkább kompenzálni, hogy így is lehessen esélyem a lányoknál?
És ha veszek egy Hummert? Vagy egy Rolls Royce-t? Abból látják, hogy sok pénzem van. Indítok valami vállalkozást, amiből összejön annyi pénz.
Ismerek egy vállalkozók, a felesége azt mondta neki "Ha azt akarod, hogy hozzád menjek, rakj le 1 milliót az asztalra". Az meg lerakott. És így lett felesége.
Ha jól csinálom, nekem is összejöhet.
A pénz felsőbbrendűvé tehet másoknál. Az emberek többsége az én szememben, csak egy csóró selejt csicska lesz, akik álmodni sem merhetnek arról az életszínvonalról, amin én élek. Ócska kis prolik, én meg a gazdag nagyúr leszek. Azt éreztethetem majd velük minden nap, hogy semmit sem érnek hozzám képest.
Putyin is alacsony, mégis ő élet halál ura. Lehetnék én is olyan, mint ő.
"Az emberek többsége az én szememben, csak egy csóró selejt csicska lesz, akik álmodni sem merhetnek arról az életszínvonalról, amin én élek. Ócska kis prolik, én meg a gazdag nagyúr leszek."
Tudod ez az egész addig működik amíg ezek az "ócska kis prolik" hisznek a rendszerben és elfogadják azt, minden szarságával együtt.
De nagyon úgy néz ki, hogy afelé közelít a jelenlegi világ, hogy mindez semmit sem fog számítani.
A pénz, a vagyon, a státusz csak kitalált dolgok, amelyeknek akkor van értelme, ha van mögötte egy működő társadalom, amely megalkuvó, behódoló, de bizakodó és a hazugságoknak bedőlő tömegből áll.
Csakhogy majd feldughatod a seggedbe a fiktív vagyonodat, amikor már nem fog számítani semmit: lásd az ukrán háborút. Hibáa volt ott is háza, kocsija, menő cuccai egyes embereknek a rakétát ku*vára nem érdekli kinek az életét rombolja szét.
Te emberként egy szardarab leszel és még törpe is. Szar ügy.
Nem csak a kapitalizmusban lehet ezt elérni. A szocializmusban párttitkárként mégnagyobb hatalmad lehetett volna.
Én semmivel sem vagyok rosszabb másoknál. Én csak vissza akarom adni nekik azt, amit én kaptam tőlük.
#24!
Rossz hírem van, a meglévő kommunista diktatúrákban a diktátor pozíció be van töltve. Mellesleg ők meg egész nap attól rettegnek, mikor fogják őket kivégezni.
Ha úgy gondolod, hogy csak úgy "Indítok valami vállalkozást, amiből összejön annyi pénz", akkor neked sosem lesz működő vállalkozásod.
Mindenki csilliárdos vállalkozó lenne, ha ez ilyen egyszerűen működne és nem lennének olyan csicska prolik, mint te.
168 cm? Tényleg nem lennék a bőrödben! Ezt a leghalványabb rosszindulat, vagy káröröm nélkül írom. Én 184 cm magas vagyok, és a fiatalabbak között nem csak a kanok, de sokszor még a csajok is magasabbak nálam (papírtalpú tornacipőben).
Rendkívül igazságtalan, hogy bármit teszel, egy bizonyos kor után nőni sehogy sem tudsz. Ezen felül vagy jóképűnek születtél, vagy nem (igazából csak azzal érsz valamit, ha a felső 5%-ba tartozol). Érdemben változtatni szintén nem lehet rajta.
Igazából jól látod: Marad a sok pénz, hatalom (a legtöbbször kéz a kézben jár), amit egy nem vonzó külsejű, alacsony srácként hatványozottan nehéz elérned...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!