Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyságot mivel lehet leginkább kompenzálni, hogy így is lehessen esélyem a lányoknál?
Én is 170 alatti vagyok és nyilvánvalóan rosszabb helyzetben vagyok, mint a 180 felettiek, de a kosárlabdázó alkatú lányok nem is tetszenek. 5 centi különbséget pedig észre sem lehet venni. Mire feltűnik, már túl is vagyunk azon, hogy számítson.
El tudok mondani egymás után két bővített mondatot és látni rajtam, hogy nem csak a gép előtt szoktam ülni. Persze mindig lesz egy-két nő, akinek nem jövök be, de kiszemeltek 80%-val összejöttem.
Hihi, tesitanárunk 155 környékén volt, így a fiú-csoport nagyrésze már hetedikre lehagyta őt magasságban. Ezt úgy kompenzálta a kedves, kopasz-de-ezt-elfogadni-nem-tudó tesitanár, hogy mindenkit szívatott, volt egy nagy botja amivel ütögette a tornasor első 4-5 emberét, és bemélyített hangon üvöltött egész órán, hogy "MEDICINLABDÁT!!! NAGYOT!!! KETTŐT!!!", meg foci-fogyasztóra kényszerítette a diákokat, ami egy szadista, beteg sport, annyiból állt, hogy a legagresszívebb gyerek megszerezte a labdát, aztán megrúgta vele a többieket, akit eltalált az kiesett. A tesitanár meg ott élvezekedett erre, igazi szadista volt.
Mondjuk tesitanárból kettő létezik: a szadista-idegbeteg és az alkoholista.
#12!
A tesitanárodnak nem a 155 centi volt a baja, hanem az, hogy semmiben nem volt sikeres, semmi értéke nem volt.
Középsuliban volt egy szintén kopasz, 170 alatt számtech tanár és amikor bejött a nője, akkor csak táottuk a szánkat. De ez egy értelmes faszi volt, nem kellett kompenzálnia és meg is lett a jutalma.
Talán mert a társadalom tesz minket ilyenné, engem is sokat szivattak a középiskolában a magasságommal, meg a nők is megmondják, hogy nem vagyunk igazi férfiak. Akkor miért legyek elégedett magammal?
15.
Akkor gyűjts be magad mellé 98 hasonló égimeszelőt, fessétek be magatokat kékre, nevezzetek el mindenkit a legjellemzőbb belsőtulajdonságáról és irány az erdő. Onnantól csak egy magas, kopasz mágussal és a vörös macskájával lesznek gondjaitok, amúgy lehet énekelni, hogy "gombaházakban lakunk és mindig vidámak vagyunk..."
Ha mákotok van akkor a mágus készít nektek egy hasonló méretű csajszit és onnantól lehet vidámkodni.
168
Ha a középiskolában nem szivatnak ezzel az osztálytársaim, talán fel sem tűnt volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!