Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők szemében életképtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők szemében életképtelen az a pasi aki 30 éves korára nem tud elköltözni a szüleitől?

Figyelt kérdés
febr. 4. 12:38
1 2
 1/16 anonim válasza:
27%
Már 25 évesen is.
febr. 4. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem az. De vannak kategóriák. Van, aki azért él otthon, mert gyűjt az önrészre. Tök korrekt. Meg van az, aki semmire nem gyűjt, csak kényelmes otthon lenni, igénybe venni a gyerekkori szolgáltatásokat. Az nem korrekt.
febr. 4. 12:41
 3/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem feltétlen, de nem az én emberem.
febr. 4. 12:41
 4/16 anonim ***** válasza:
78%
Nekem nem, csak akarjon akkor hozzám költözni és elengedni a szüleit.
febr. 4. 12:43
 5/16 anonim ***** válasza:
35%
Igen, életképtelen. De én nem ítélek el senkit, én se vagyok tökéletes. Csak azt ne akarják, hogy összejöjjek velük és akkor nincs probléma.
febr. 4. 12:45
 6/16 anonim ***** válasza:
63%

Aki 30 évesen a szüleivel lakik az már alapból negatív hendikepp. A kérdés, meg van-e az anyagi fedezet arra, hogy elköltözzön onnan?

Akad aki kényelmi és anyagi megfontoltságból is inkább a mama-hotelben marad, ellenben a fizetését szépen gondosan félrerakja esetleg befekteti. Így amikor az életébe belép a nagy Ő, akkor már van akkora tartalék, hogy probléma nélkül bele tud vágni a közös életbe.

febr. 4. 12:50
 7/16 anonim ***** válasza:
54%

Ha valakit életképtelennek nevezel, az maga az ítélet.

febr. 4. 12:53
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Attól függ. Ha élősködik, mint a tesóm, akkor az. Ha megtehetné, de nem megy el, akkor is az. Ha nincsen pénze rá? Hát az már kissé megosztóbb. Munkahelyet lehet váltani, némi kurázsival keülföldre is eldobbanthat.
febr. 4. 13:08
 9/16 anonim ***** válasza:
16%
Egy ducikas igénytelen nőre van esélyed. Másra nincsen. Életképtelen
febr. 4. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
39%
Nem feltétlen életképtelen, de nem is hiszem, hogy a társam lehetne. Nagyon mások a normáink, életszínvonalunk, igényeink, stb. Akár azért van otthon, mert az kényelmes, akár azért, mert annyira keveset keres, hogy egyedül nem tudnà fenntartani magát. A végeredmény azonos.
febr. 4. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!