Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/296 anonim ***** válasza:
85%
#95 ez nagyon elkeseredetten hangzik. Sajnálom, hogy így kategorizálnak, mintha valami árucikk lenne a nő. Címkével ellátott dobozokba bele lehet tenni, és ha valaki túllépi a 35-öt mehet a megviseltebb dobozkába. Mintha megkellene felelni a kiéhezett, elérzéktelenedd férfiaknak. Hagyd meg a jogot az idősebb korosztálynak is, hogy magabiztosan éljen. Senkit nem érdekel az elfuserált vélemény. Lehet fiatal 20 éves egy nő, de nem nyújt neki semmivel se többet az efféle felfogású férfi. Itt nem a nők korával van a baj, hanem az arrogáns, fölényeskedő férfiakkal. Hiába kap meg egy fiatal nőt, már ha megkaphatja, akkor se fog tudni igazi örömet, boldogságot nyújtani neki.
febr. 27. 17:17
 102/296 anonim ***** válasza:
94%
Ti fogtok így meghalni hogy ilyen hülyeségeken agyatok...életetek meg 0.
febr. 27. 17:25
 103/296 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos ez így van

Én a jó külsőmet arra akartam használni hogy extra jó pasikkal legyek mert ez a függőségem, képtelen vagyok hozzaérni nem 10/10es fiuhoz

Sajnos 30 felett erről már le kell mondanom mert nyilván akkor már nem fogok nekik tetszeni

febr. 27. 17:26
 104/296 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell lemondanod!

Főleg nem 30 felett.

Én sokkal kapósabb vagyok 43 évesen mint 23 évesen és még fiatal pasi is jut.

Nehogy már össze gyere egy kopaszodó kis farkú , szűk markú alakkal.

Legyen önbizalmad! Biztos hogy szebb vagy 30 éves nőként mint a 30 éves pasik….

febr. 27. 17:30
 105/296 anonim ***** válasza:
4%

"Itt nem a nők korával van a baj, hanem az arrogáns, fölényeskedő férfiakkal."

Maradj haza magadnak, ti ugyanolyan arrogáns, fölényeskedők vagytok!

febr. 27. 17:31
 106/296 anonim ***** válasza:
93%
A 103 választ nem nő írta az fix
febr. 27. 17:31
 107/296 anonim ***** válasza:
89%
Azért itt nagyon összegyűltek a nőgyülölő looooser palik. 😉
febr. 27. 17:35
 108/296 anonim ***** válasza:
94%

Nem hát!

Egy sunyi incel aki le akarja itt rombolni a nők önértékelését, azért válaszoltam rá olyan stílusban a 104-es válaszomban.

Álomnő lenne nekik egy ilyen önbizalomhiányos szép nő aki azt hiszi hogy rá kell fanyarodnia a mini cerkájukra, a büdös szájukra, a nagy gombóc hasukra.

febr. 27. 17:40
 109/296 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a legtöbb még fogat se képes mosni rendesen. Bűzlenek.
febr. 27. 17:42
 110/296 anonim ***** válasza:
84%
Figyu, kisfiam, anyád az idősödő nő.
febr. 27. 17:42
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!