Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
126-ra: Ha incel lennék, férfiként akkor is nagyobb a mozgástér.. amikor egy kikupálódott negyvenes férfi mellé odateszed a gimis tablóképét, vagy a 25 éves önmagát, simán lehet sokkal jóképűbb 45 évesen. Egy nő esetében ennyi idősen a maximum az, hogy valamivel lassabban öregszik az átlagnál, de sosem fogja már megközelíteni sem azt, aki 20-25 évesen volt.
20 évesen óriási a kereslet a nőkre, ezt sokan élvezik, aztán 5-10 évvel később meglátják, hogy ez mibe került. Férfiaknál hasonlóról szó sincs.
71. Oké, ez jó! Én is azt mondom, hogy a 40-es nők közül 100-ból talán lenne 2-3 akire igent mondanék. Honnan veszitek ti nők, hogy a kor csak a férfiakat sújtja? Én szerencsésnek mondhatom maga, mert se nem kopaszodom, se nem hízok, se nem szőrösödök, a genetikám borzasztóan fiatalos, a vitalitásom is. Csak mondok egy példát: lépcsőfutó versenyen hozom a 20 évesek tempóját +30kg-os súllyal. Ez tény, ebbe felesleges beleállni. Közelebb az 50-hez. A libidóm ugyanolyan mint 20 éves koromban. :) Van pénzem, az öltözködésem jó.
Szóval amikor itt sok nő veri magát hogy 46 évesen 18 éves kisgyerekekre bukik, akkor én is mondhatnám, sőt mondhatom is, sőőőőt innen a gyk-ról is nem egy nővel voltam a huszonéves korosztályból. :)
Nekem nem azzal van a bajom akik lentről vagy felülről választanak, hanem azokkal akik általánosítanak. Lehet mondani hogy a "többség", mert ez helytálló. Egyébként meg mosolygok egyet, az én életemet kommentek még sosem zavarták meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!