Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/296 anonim ***** válasza:
93%
117 én is azért jöttem kb 2 napja összesen, de tanácsolom hogy hagyj fel ezzel a rossz szokásoddal, mert nagyon negatív, romboló. inkabb olvass, vagy csinálj valami felemelőt. Értékeset. Én többet ide be nem lépek. Tiszta facebook kommentharc.
febr. 27. 18:17
 122/296 anonim ***** válasza:
91%
121 szoktam hasznos dolgokat is csinálni nyugi, de valamiért érdekelnek az emberek olyan gondolatai is amiket csak arc/nev nélkül mernek leírni
febr. 27. 18:19
 123/296 anonim ***** válasza:
8%
119. Azt bezzeg nem veszitek észre hogy alázzátok a 35-40 körüli pasikat, mindenféle incelnek elhordjátok, pedig ti is ugyanúgy meg fogtok öregedni és egy napon a "szépségetek" szét fog rohadni a földben!
febr. 27. 18:21
 124/296 anonim ***** válasza:
100%
122,persze nem kioktatásként írtam, csak engem elszörnyeszt ez az egész. Még ha az ember nem is veszi magára, ez mind negatív gondolat, támadás. De igen érdekes, hogy anonim miket írnak le, bár facebookon arccal is láttam már cifrákat. Én jobban érzem magam, ha inkább filmezek stb.
febr. 27. 18:22
 125/296 anonim ***** válasza:
5%
Az embert gyarló gonoszságától csak Isten szabadíthatja meg! Higyjetek, hogy jobb emberek lehettek, kérjétek az Urat, hogy ne ebben az utálkozásban leljétek örömötöket!
febr. 27. 18:27
 126/296 anonim ***** válasza:
100%
No és te hogyan tudod kompenzálni, hogy ezzel a megkeseredett szájízzel, egyedül kell leélned az életed, Kérdező?!...😉
febr. 27. 19:00
 127/296 A kérdező kommentje:

126-ra: Ha incel lennék, férfiként akkor is nagyobb a mozgástér.. amikor egy kikupálódott negyvenes férfi mellé odateszed a gimis tablóképét, vagy a 25 éves önmagát, simán lehet sokkal jóképűbb 45 évesen. Egy nő esetében ennyi idősen a maximum az, hogy valamivel lassabban öregszik az átlagnál, de sosem fogja már megközelíteni sem azt, aki 20-25 évesen volt.

20 évesen óriási a kereslet a nőkre, ezt sokan élvezik, aztán 5-10 évvel később meglátják, hogy ez mibe került. Férfiaknál hasonlóról szó sincs.

febr. 27. 19:07
 128/296 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy méretileg is kicsi és ezért haragszik a nőkre.
febr. 27. 19:08
 129/296 anonim ***** válasza:
0%

71. Oké, ez jó! Én is azt mondom, hogy a 40-es nők közül 100-ból talán lenne 2-3 akire igent mondanék. Honnan veszitek ti nők, hogy a kor csak a férfiakat sújtja? Én szerencsésnek mondhatom maga, mert se nem kopaszodom, se nem hízok, se nem szőrösödök, a genetikám borzasztóan fiatalos, a vitalitásom is. Csak mondok egy példát: lépcsőfutó versenyen hozom a 20 évesek tempóját +30kg-os súllyal. Ez tény, ebbe felesleges beleállni. Közelebb az 50-hez. A libidóm ugyanolyan mint 20 éves koromban. :) Van pénzem, az öltözködésem jó.

Szóval amikor itt sok nő veri magát hogy 46 évesen 18 éves kisgyerekekre bukik, akkor én is mondhatnám, sőt mondhatom is, sőőőőt innen a gyk-ról is nem egy nővel voltam a huszonéves korosztályból. :)

Nekem nem azzal van a bajom akik lentről vagy felülről választanak, hanem azokkal akik általánosítanak. Lehet mondani hogy a "többség", mert ez helytálló. Egyébként meg mosolygok egyet, az én életemet kommentek még sosem zavarták meg. :)

febr. 27. 19:09
 130/296 anonim ***** válasza:
6%
Még mindig van lehetőség kérni, hogy jobb emberekké váljatok! Csak kérnetek kell. Mikor lefekszel aludni, kérdezd meg magadtól, hogy jót adtál e másoknak aznap. És kérd Istent, hogy segítsen jobb emberré válni. Ne korról és kicsinyes dolgokon vitatkozzatok. Lássátok át ezeken.
febr. 27. 19:41
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!