Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

2024. febr. 27. 12:02
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/296 anonim ***** válasza:
88%
Csak válogatnának ☝🏻😂
2024. febr. 28. 13:24
 172/296 anonim ***** válasza:
91%

Volt sajnos ismerős házaspár, már elég idősek voltak, ahol erre a felszopásra kényszerítette a nőt. És mivel nem sikerült neki, rendszeresen szétverte rendesen szerencsétlen asszonyt. Uhh nagyon durva.😔

És nem ez az egy eset amit hallottam.

2024. febr. 28. 13:28
 173/296 A kérdező kommentje:
Na ezt a kérdést is szépen szétspamelték az elmebeteg femcelek...
2024. febr. 28. 13:42
 174/296 anonim ***** válasza:
86%

Te csak azért tetted fel a kérdést, hogy trollkodj, vitákat szíts. Semmi értelmes reakció. Felesleges ilyen kérdéseket feltenni.

Iskolás szint, mikor a gyerek unatkozik...

2024. febr. 28. 14:25
 175/296 anonim ***** válasza:
92%
#173! Most az a gondod, hogy "öregecskén" se szorulunk ocsmány incelekre? Hát, barátom, ilyen az élet 🤷🏼‍♀️
2024. febr. 28. 14:33
 176/296 anonim ***** válasza:
6%

Mekkora feminista oldal lett a gyk! A sok öntelt, egoista tehén itt veri a nyálát, egymást felpontozva. Ez a nyagfokú arrogancia, ez a oltári nagyképűség, ez a folyamatos negatív általánosítás a magyar férfiakról sokatmondó. Még hogy a magyar 40-es nők igényesek? Ne röhögtessetek már! Nézzetek már szét bármelyik társkeresőn vagy az utcán. Oké, értem én, a gyk a ti fellegváratok, itt ti többségben vagytok. A baj csak az, hogy az élet és a valóság nem a gyk.

40 felett a magyar férfiak kopaszodó szőrös bunkók? Anyukám. Én adnék neked egy meghívót egy rendezvényre, te mondanád le, mert ott meg sem mernél jelenni. Az hogy itt megy az oltogatás mit csodálkoztok? Nektek minden ami férfi az sz*r, minden magyar férfi egy nulla. Én ismerkedtem már innen, de elmondhatom hogy az itteni nők színvonal alattiak, és most nem valamiféle sértődöttség beszél belőlem. Mondanám én színvonalnak, ha az adott nő nem állítaná be magát igényes, jó alakú, intelligens nőnek. Átlagban 70-80kg 155-170cm, totál átlagos vagy az alatti arc, átlag végzettség, átlag munkahely, albérlet vagy hitellel terhelt házasság. Ez lenne az a fullos gyk-s női felhozatal? Szeretem a viccet, de na.

2024. febr. 28. 20:36
 177/296 anonim ***** válasza:
100%
#176! Szétnéztem. Le is írtam a tapasztalatomat, amelyet elolvashatsz a #136 kommentemben. Puszi😘
2024. febr. 28. 20:52
 178/296 anonim ***** válasza:
86%
Én nem olvastam végig az összes választ, de ti k*rvára háttal ültök a moziban! K*rvára nem kell semmit kompenzálnom! Te mit tudsz adni azért, hogy én leálljak veled! Nem forditva
2024. febr. 28. 21:02
 179/296 anonim ***** válasza:

Huhhh, akkor így mindjárt más! :D Képzeld, csak kíváncsiságból reggeltem néhány társkeresőre. Korosztály 40-45. Lapozgatok, lapozgatok... ajaj... lapozgatok. Oké, nézzük a másikat... Lapozgatok... lapozgatok... Jééézus... Aztán amikor az összeset átnéztem, átlapoztam összesen olyan 120 oldalt, szerintem az egy kezemen meg tudnám számolni hogy mennyi csinos nőt láttam. Életben sokat utazom a munkám miatt. Igényes nőt nagy ritkán ott látok, amikor üzleti tárgyaláson vagyok. Ha már nagyon kukacoskodó akarok lenni, akkor két üzletfelem van akire azt mondom hogy na igen, ők ott vannak a szeren. Az egyik 46, a másik 51 éves. A fiatal lányok vagy nők más téma, a fiatalság eleve szép, de 25 felett a túlsúly igen gyakori probléma. 40 felett az emberek többsége házas, nem is várom el hogy tip-top külsejük legyen, szerintem nem is várható el.

Az amit állítasz hogy mennyi dögös meg jó nőt látsz mindenhol minden korosztályban, azt nem tudom sem értelmezni, sem komolyan venni. Vagy, nem egyforma az ízlésünk.

Ha kérhetem, linkeljél már be általad jó nőnek vagy férfinek tartott emberekről fotókat. Szerintem elbeszélünk egymás mellett.

2024. febr. 28. 21:07
 180/296 anonim ***** válasza:
3%

179, egy lótehénke írta itt, ha látnám, valószínű a gatyámba élveznék....:D

El tudom képzelni, nézem a toplistát itt, évek óta ugyanaz a brigád szinte, halál jól nézhet ki egy olyan nő, aki itt szidja a férfiakat évtizedek óta, de komolyan...

Volt egy nagy feminista tehen, eleinte nem mert megmutatni a fejszerkezetét, így tudott, "jó nőként" tetszelegni mindenhol.

Aztán kiderült, hogy néz ki....

Hát bzmeg, ha láttál még rusnya nőt, az semmi ahhoz képest.

De kb az összes egoista nő ilyen: halál meg van győződve arról, hogy ő az ultrafemina, kb semmit nem törődik magával, igénytelenek mint a giliszta.

Amúgy feminista nő: egoizmus a köbön.

És még bzmeg ezek inceleznek....

2024. febr. 28. 21:16
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!