Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
123.
Nem tudom mit vered itt a nyálad!
Azt hiszen hogy kelleni fogsz itt valamelyik nőnek?
A kedvességed igazán megkapó!
123. Nem verem a nyálam csak kifejtem a véleményem a férfiak védelmében, akiket ti nők ugyanúgy porig aláztok.
Nyugi, a te fajtád nem kell se itt, se a való életben. :)
Ne is kelljen az én fajtám mert férjem van.
Persze nem egy incelt választottam ki magamnak.
Nem mintha magyarázattal tartoznék, de veszélyeztetett terhesként egy időre le kellett mondanom a falmászásról, siklóernyőzésről és egyéb hobbikról, így baromira ráérek itt lógni 😁 Amikor a gyerekvállalás témakört már kimerítettem, átugrom kicsit röhögni az inceleken. Van még kérdés?
Egyébként kifejezetten szórakoztatott a kérdés, mert munkába menet remekül lekötött a metrón. Tudatosabban figyeltem az embereket. Arra jutottam, hogy rengeteg jó nő van minden korosztályban. És volt 1 pasi is, aki valaha jól nézhetett ki. Már nem túl jóképű, látszik, hogy erős negyvenes, rendesen őszül, de a séró belőve, trendi ruhák, látszik, hogy próbálja még kihozni a maximumot. Mondom 1! Több százból. Ennyit a sok csúcson lévő 45 évesekről.
Üdv, egy idősödő nő 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!