Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/296 anonim ***** válasza:
89%

123.

Nem tudom mit vered itt a nyálad!

Azt hiszen hogy kelleni fogsz itt valamelyik nőnek?

A kedvességed igazán megkapó!

febr. 27. 19:42
 132/296 anonim ***** válasza:
82%
#106! Persze, hogy nem. Olyan cukik, ahogy így bíztatják egymást álnőként🤣
febr. 27. 20:19
 133/296 anonim ***** válasza:
13%

123. Nem verem a nyálam csak kifejtem a véleményem a férfiak védelmében, akiket ti nők ugyanúgy porig aláztok.

Nyugi, a te fajtád nem kell se itt, se a való életben. :)

febr. 27. 20:30
 134/296 anonim ***** válasza:
92%

Ne is kelljen az én fajtám mert férjem van.

Persze nem egy incelt választottam ki magamnak.

febr. 27. 20:33
 135/296 anonim ***** válasza:
4%
Nah, hálistennek elkeltél!
febr. 27. 20:34
 136/296 anonim ***** válasza:
79%

Nem mintha magyarázattal tartoznék, de veszélyeztetett terhesként egy időre le kellett mondanom a falmászásról, siklóernyőzésről és egyéb hobbikról, így baromira ráérek itt lógni 😁 Amikor a gyerekvállalás témakört már kimerítettem, átugrom kicsit röhögni az inceleken. Van még kérdés?

Egyébként kifejezetten szórakoztatott a kérdés, mert munkába menet remekül lekötött a metrón. Tudatosabban figyeltem az embereket. Arra jutottam, hogy rengeteg jó nő van minden korosztályban. És volt 1 pasi is, aki valaha jól nézhetett ki. Már nem túl jóképű, látszik, hogy erős negyvenes, rendesen őszül, de a séró belőve, trendi ruhák, látszik, hogy próbálja még kihozni a maximumot. Mondom 1! Több százból. Ennyit a sok csúcson lévő 45 évesekről.

Üdv, egy idősödő nő 😂

febr. 27. 20:40
 137/296 anonim ***** válasza:
64%
Nem olvastam a válaszokat, de miért nem 35+ van a kérdésben? Abban benne van a 40 is.
febr. 27. 20:42
 138/296 anonim ***** válasza:
4%
136. Én meg a 40-es nőkről mondhatom el ugyanezt. Egyébként a normális 40-esek házasok, van gyerekük és családi életük. Nagyon helyesen, és nem a hódítgatás a céljuk. Ők mint apa és anya funkcionálnak, pontosan így néznek ki! 👍 A 40-es fsz meg pna vadászok inkább szánalomra méltók.
febr. 27. 21:17
 139/296 anonim ***** válasza:
92%
#138! Ok.,de én a metrón nem láttam, hogy házasok vagy egyedülállók, mégis sokkal több jó nő volt, mint jó pasi.
febr. 27. 21:21
 140/296 anonim ***** válasza:
98%
Forditva ülsz a lovon kérdező! TE mivel kompenzálsz, hogy ennyi idősen, feladjam e a kényelmes életem! 😅 Nem nehéz a döntés
febr. 27. 21:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!