Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Kérdező, a szomszédomba költözött egy házaspár. A nőt szoktam látni az utcán, ikreket tologat babakocsiban. Hosszú, divatosan vágott haj, szép, feszes arc, vékony, kisportolt alak. Szóba elegyedtünk, akkor mondta, hogy 42 éves (28-nak néztem volna). (És nem egy kiken instapitcha, egy gramm festék sem volt rajta).
És rengeteg ilyen jár köztünk.
"de egy 35-40 körüli nő már "asszonyos" külsővel bír"
Nah, megszólalt egy hasas, kopaszodó 35-40 éves pasi. Viccesek vagytok incikek.
"Nah, megszólalt egy hasas, kopaszodó 35-40 éves pasi. Viccesek vagytok incikek."
Majd nefelejcs el szólni, ha te is 35-40 éves lógó hasú, logó csöcsű, tokás csatakanca leszel!
Statisztikai adatok alapján elég ritka az idősebb, és normális nő.
Ha már fiatalon hülye volt, de még nézett ki valahogy, ugyanaz idősen már egy katasztrófa.
Mivel tudja kompenzálni?
Hogy még nagyobb bunkó lesz a férfiakkal, mint addig.
115!
Oké oké de 43 vagyok és 55 kiló a 165centihez, hasam se ló meg más nem.
A fogam mind megvan, a hajam meg annyi mint a nyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!