Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/296 anonim ***** válasza:
0%
160-as te sem budapesten élsz. Semmi gond nincs az intelligens 35-45 közötti férfiakkal, a nők annyira válogathatnak hogy ebben a korosztályban már kb. több az egyedülálló nő mint férfi.....szóval igenis lefő 35 felett a nőknek a kávé....az okosabbika 30 körül elkezd szépen reálisan társat keresni és nem Chadekre hajt a tinderen, a többi pedig vénlány marad, macskával, borokkal, utazásokkal...szánalom.
febr. 28. 08:22
 162/296 anonim ***** válasza:
90%
161-ja, hogy incel vagy! És így akarod kielni a feusztracioidat! Akkor már értem, nincs több kérdés. Frocsogjel tovább nyugodtan, mi nők jól elvagyunk 40 felett is, köszönjük. 😅😅😅
febr. 28. 08:24
 163/296 anonim ***** válasza:
87%

Az a sok ráncos képű öregecskedő 35 éves pasi szerintem hírből sem ismeri a bőrápolás fogalmát.

Meg az a hatalmas sörhas, meg a derékban behízás is beszédes. Nem vagytok Christiano Ronaldo-k, az biztos , pedig ő 40 körül van.

Ez Magyarország , nem ápolt férfiak rohangálnak az utcán hanem igénytelen , fogatlan, alkoholista 35 éves vén kéjencek.

febr. 28. 08:26
 164/296 anonim ***** válasza:
93%
#159 :-) :-) :-) oda nem adnám ezt a kort a huszonévesért! Sokkal jobban érzem magam!
febr. 28. 08:36
 165/296 anonim ***** válasza:
87%

Nem olvastam el a válaszokat, de...

Rosszul látod a dolgokat. Egy 35-40-45 éves ember jó eséllyel megállapodott, családozik, boldog mert túl van a társkeresés stresszes fázisán, örül mert nem kell állandóan toppon lenni, és összetartanak a párjával. Esze ágában sincs azon filózni, hogy Julika instán a sok filterrel de jól néz ki, igaz most töltötte a 22-t. Neki még az a legfontosabb igen, hogy eladja magát, hogy társat találjon. Egy egészséges 40 éves nőnek eszébe se jut, hogy versenyeznie kéne a 20 éves lányokkal, más az életszakasz.

Amire te gondolsz, ha valamilyen okból egy 45 éves pasi egyedül marad, ÉS sikeres ÉS gazdag ÉS még jól is néz ki, akkor valóban jók lehetnek az esélyie. De ha ezek em valósulnak meg mind, akkor csak szánalmas, ha azt képzeli, most jöt el az ő ideje.

Ha meg megvalósul, ott is red flag, hogy egy ilyen csúcs pasi hogy maradhatott egyedül végül? Félrelépett az asszony? Szóval akkor mégse volt elég jó valamiért hosszú távon. Ő lépett félre? Akkor meg csak egy idióta jön össze vele ennek tudatában. Ha meg egészen odáig egyedül volt, az nem is red flag hanem vészvillogó, azzal valami tuti nincs rendben. Szóval nem hiszem hogy egy 45 éves pasi annyira jó parti lenne.

febr. 28. 10:21
 166/296 anonim ***** válasza:
83%
161 ugyan úgy ahogy a 40es okos férfi nem 20as csajokat hajt...aztán még csórók is, de álmodozik össze vissza meg apakomplexusos csajokat környékez meg, mer normális 20on éves szoba se állna velük.
febr. 28. 11:14
 167/296 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindenem tökéletes így 40 feletti férfiként. Nem bánom hogy pocakosodom. És az se hogy őszülök. Szerintem sármos. Igaz izzadósabb lettek a heréim, és nehezebben áll fel, de attól még ugyan úgy tudok utána teljesíteni. Fiatal korosztály ezt nem bánja. Idősebbek meg türelmetlenek. És amúgy is jobban szeretem a friss husikat.
febr. 28. 12:42
 168/296 anonim ***** válasza:
67%

Ezzel én is így vagyok.

Sokkal jobb huszonévessel mint az öreg Pick virslikkel.

A fiatal legalább működik és nem csak neki jó a szex hanem nekem is. Ez a nem mindegy!

febr. 28. 12:47
 169/296 anonim ***** válasza:
85%
Meg nem kell fél órát szpni h aljon normálisan...
febr. 28. 12:58
 170/296 anonim ***** válasza:
88%
Na az nagyon gusztustalan hogy valakit fel kell szopni hogy felálljon rendesen. Lattyadt meg ilyenek. Ott már problémák vannak. Azért a férfiaknak elég hamar ilyen a rudi. Szomorú. És még ők válogatnak...
febr. 28. 13:24
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!