Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Impotens férfiak nagyon berágtak. Mellé társul a tini imádás. Pedoba hajolva. Már bocs de egy nő csak 30 évesen lesz igazán nő.
Menjetek inkább tévézni, mert szánalmas ahogy szapuljátok a nőket. És még ti mondjátok, hogy ronda nők irogatnak itt, megnézném ezeket a pasasikat. Csak álmodozhattok egy olyan nőről mint én, bomladoztak mindig utánam a férfiak. Bocsi, elég erős volt az ego, de nem tehetek róla hogy így nézek ki, és kiprovokáljátok a sötét hozzászólásaitokkal. Persze most jön a duma, hogy beképzelt nő, de ha nem gyönyörű akkor egy rusnya. Soha nem alacsonyodnék le olyanokhoz, mint akik itt irkálnak ilyen utálattal, a kulsőtök pedig tuti olyan rasnya mint az IQ szintetek.
És én foglalt is vagyok sok sok éve. Szóval nem vergődöm, sem nem szenvedek hiányt. Csak elborzaszt hogy a nőket így próbáljátok alázni, mert ti egy nullák vagytok. És az esetleges szingli nőket, akik nem találták meg az igazit sincs jogotok leírni, és azokat se akik nem barbibabaként néznek ki. Se azokat akik fiatalabb férfiakkal szeretnek kalandozni. Ha ennyire fáj ez nektek akkor inkább próbáljátok összevakarni magatokat, hogy egy kedves, értelmes,biztató szó is kijöjjön a szátokon. Ha erre se vagytok képesek akkor inkább javaslom a Tv nézést. Vagy keressetek valami más elfoglaltságot az öngyülölet levezetésére. Mert itt nem a nőkkel van a baj, hanem a ti önbecsülésetekkel.
"Érdekes, én erről az oldalról hallottam róla először is, utoljára is. Egyszerűen normális nőként valahogy sose került elő sehol."
Nos, az only fans-en igen sok téma van, sport, főzés, művészetek, stb. AZ, hogy ezek a hím egyedek csak a meztelenkedő nőket találjáj mwg rajta, egyedül őket jellemzi.
193-as de hát te írtad le amiről itt beszélünk páran. 30 évesen! Igen és nem 35-40.
35-től meredeken esik már a minősége a nőnek, 30 év a csúcs. Egy 30 éves nő mindenkinek vonzó, kortól függetlenül.
38F
196
Nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Nem kell szó szerint venned mindent.
30 évesen kezd beérni egy nő, előtte szinte kislány, pláne egy magadfajta 38 évesnek. Inkább 35-40-től kezd igazi nő vállni belőle. Én már ezt itt leírtam.
Azt hogy te megaszalódottnak érzed magad, amit kivetítesz a nőkre, egyéni problémád. Látom a lényeg nem ment át. Tanulj szövegértelmezést! És tiszteletet!
Vagy ajánlok egy jó pszichológus felkeresésését. Van aki hiába tanul, intelligenciával születni kell, bár van egy kis remény, mert fejleszthető. Amúgy sem illene beszélni úgy nőkről, hogy "esik a minősége". Kérdezd meg anyukádtól neki mikor kezdett el esni a minősége. De azt is kérdezd meg tőle, hogy vajon neked milyen minőségű értelmi szintet álmodott meg mielőtt megszülettél.
197es szerintem hadd a férfiakat eldönteni ki vonzó és ki nem.
35-40 között erősen megasszonyosodott a külseje a nőknek.
A férfiak ezzel szemben 5-10 évvel később érnek.
Nők mint a tej, férfiak mint a bor úgy érnek.
Fel kellene végre ébredni Csipkerózsika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!