Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
#179! Én nem azt mondtam, hogy a te ízlésednek megfelelő. Ápolt, legalább átlagos arcú, nem elhízott volt a legtöbb. A férfiak többsége ezt a minimumot se tudja hozni. Munkámból adódóan rengeteg embert ismerek és ugyanezt látom.
Na, a társkeresőt ne keverjük ide. Ott még életemben nem láttam jó pasit, de az eleve nem releváns.
#180! Attól, hogy valaki nem vak, még nem lesz feminista😉
Igen, így terhesen valóban elérem a 70 kilót. Mondjuk 175cm vagyok hozzá.
Tényleg az a bajuk hogy nem vagyunk rájuk utalva 35-40 évesen?
Én 70 évesen sem fogok incelekkel randizni!
Nekem is volt szőrös tehén munkatársam, falta a férfiakat.
Nem okozott gondot neki a párkeresés, most is férje van ☝🏻ráadásul kb 10 évvel fiatalabbat talált.
De arról nem a nők tehetnek hogy úton útfélen csorgatják rájuk a nyálukat a palik.
És ha eléd raknak 9 autót ami 30 éves , 10.meg egy csillogó vadiúj Ferrari, te sem a rossz autókból választasz.
Értem. Viszont ha üzletileg nézzük, akkor a Fordot, Skodát, Citroent senki sem akar venni, hiszen a kispénzűek is simán vehetnek Ferrarit.
Hiába fiatal és jó állapotú az első három. Gyakorlatilag mindig is a nők választottak, csak most ez még egy óriási támogatást és reklámot is kapott. Engem már nem izgat, huszon éve házas vagyok, lassan a lányom is kiröppen. Viszont azt látom hogy a nővérem elvált, tolonganak érte a pasik. A lányomért is. Az unokaöcsém egyetemet végzett jóképű harmincas, le se sz*rják a nők.
Egy valamit be kell ismerni. a világ urai eltolták a potmétert, egy álhumanista látszatpolitikát folytatnak. Sosem volt a világon ekkora magányosság és boldogtalanság. Látszatra meg van minden, de magányosak az emberek. Kiégnek, válnak, dugnak, kutyával pótolják a szeretet, ál-optimista ember seregek, belül rohadnak, önzők, nem érdekli a másik ember véleménye, ellenben végtelenül önteltek. Tökéletes társadalmak a következő szinthez.
Akkor nézd a jó oldalát hogy tolonganak a lányodért.
Remélhetőleg nem fog hozzámenni egy bántalmazó nárcisztikushoz aki majd dolgozni sem engedi, kvázi , te hiába taníttattad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!