Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Jó sz@r az a házasság meg boldogtalan ha te itt dekkolsz hogy valami nő beszélgessen itt veled végre.
Mama örül hogy fogadásból feldobod a lakást meg a kocsit ami nincs? 😜
Attól félsz hogy követendő példa lesz aki a fiatal bikákat szereti?
Vagy attól hogy a feleséged 2 hét alatt találna magának egy nálad jobbat ha elválnátok.
Lehet hogy fiatal is lenne …
227. Mit szólna a feleségem Hát, tutira hulyének nézne ez tény. Valójában igaza is lenne. Van egy rossz tulajdonságom, hogy az életem árán is bele állok abba, aki általánosítva lenéz egy komplett réteget. A gyk-n ezt látom, itt az a bevett divat, hogy a női nem az szent és sérthetetlen, hiba nélküli, ellenben a férfiakat gyalázni, leírni az szinte kötelező, kitüntetést érdemel. Engem különösebben nem érdekel senkinek a kínja-baja, sem a -tól -ig véleménye, de azért kicsit erős ez a férfiak tehetnek mindenről világnézet. Az incelek szenvedését szóra sem méltatom, sokszor kitalált sztori, csak azért hogy ugorjanak rá az emberek.
A "miért nem jut nő nekem" és a "minden férfi bunkó asszonyverő, unintelligens aki az asszony pénzén él és csalja" között súlyozva is óriási a különbség, nem védve hanem elítélve a tróger pasikat.
"a női nem az szent és sérthetetlen, hiba nélküli, ellenben a férfiakat gyalázni, leírni az szinte kötelező, kitüntetést érdemel"
Álmodban talán! 😆😆😆
231. Mivel nem ismered az életemet, gőzöd sincs róla hogy miért vagyok itt. Ha tippelhetnél 10-et sem találnád ki, de nem tartozom neked beszámolóval. Azért annyit mondok, hogy nézd meg mennyit szoktam itt lenni, meg mennyit nem. Amikor nem, akkor a családdal vagyok. Ha a családdal vagyok, akkor bizonyára jobb dolgom is van.
232. Igen, mindenki magából indul ki. Tudod nekünk van házassági fogadalmunk, ami nem a friss p*nát meg a betonkemény f*szt jelenti. Ki mit látott otthon, ki honnan jött, talán ez az az egy dolog, ami miatt inkább sajnállak.
Találna jobbat? Meglehet, mindenkinél van jobb, de mi nem olyanok vagyunk mint a szüleid akiktől azt láttad hogy apu félrészegen más nőket fogdos, anyu meg 20 éves gyerekek farkára ülne. Vitatkozni sem fogok veled, mert a te kis buborék világodban az a helyes, az enyémben meg a család szentsége. Meg a 44 éves feleségemében is. :)
Még valami?
Aki meg nehezményezi a fogadást, annak mi a baja? Uncsi már ez a nagyképű pofázás, ha meg helyzet van nem marad más mint a még nagyobb pofázás! Hatalmas indok, így már tutira az van amit gondoltok.
A szavatok pille súlyú, az érzelmeitek alapján ítélkeztek. Ha most ebből kellene teremteni egy embert, azt ti komolyan vennétek?
A sok blablabla... energia vámpírkodás, de ezzel sem jártok jól. :)
239. Mivel van tartásom és van véleményem. Ellenben örülj neki, mert itt is hozhatsz magadon 1-2%-ot felfelé. Ellenben van több diplomám, egzisztenciám és egy szép családom. Ki mit ért el... :) Neked van 4 pipád, hurrá! Tök jó, főleg egy ilyen vér feminista hulladék oldalon. Nem semmi, büszke is lehetsz rá! :D
Várj, valahol olvastam hogy nem ítélünk meg emberek a külső alapján. Ó, én vagyok a két és fél pipás? Ez valami egzakt mérés, vagy az itt besavanyodott gyk-s nők véleménye? Anno régen egy országban sárga csillagot tűztek ki a zsidókra, úgy hogy egy ország támogatta a dolgot. Ott is azt mondták hogy húúú, de hulladékok a zsidók, ezt mondta a többség is, a többi már csak történelem. Itt sincs érvelés, se kommunikáció. Én vagyok a zsidó, táborba vele. Csúnya a stílusom? Végre valaki kimondja amit gondol. Én tudod nem vagyok ál-optimista és ál-humanista. Nálam nincs kötelező jópofi mert az jár.
Mehet a lepontozás ezerrel, hogy meg legyen az a picurka siker és örömötök! :)
Én azért vagyok sikeres, mert amiben hiszek, kitartok mellette. Ja, és baromi türelmes is vagyok. Felőlem évekig is nyomhatjuk ezen kérdés alatt is. Nem biztos hogy minden nap leszek, de felőlem mehet a dolog. A véleményem adott, azaz rosszindulatú nők gyülekezete ez az oldal, akik abban élik ki magukat hogy gyalázzák a férfiakat tekintet nélkül. Általánosítanak, egymást felpontozzák, férfiakról jót nem szabad mondani, nőkről rosszat úgyszintén nem. A saját rossz életüknek is a férfiak az okai, a férfiak extrém luxusban élnek a nőknek köszönhetően, egy férfinak nincs értéke, ha egy férfi halálra dolgozza magát az természetes, ha nincs szex annak a férfi az oka, ha nem jó a szex annak a férfi az oka. A férfiak nem segítenek a nőknek, a férfiak agresszívak, a férfiak megcsalják a párjukat, a férfiak alkoholisták, a férfiak buták, a férfiakat el kell tartani, a férfiak csak dugni akarnak, a férfiakban nincs felelősség.
... ellenben a nőkkel! A nők a megtestesült szentségek, áldott jók, mindenben tökéletesek! Aki ellent mond az le lesz szavazva. Gyk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!