Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
280-as vagyok. Mondjuk annyi a titok, hogy nekem a szintén testes férfiak tetszenek és Dunát lehetne árasztani a sok magányos dagi pasival, akiket nem fogadnak el azok a nők, akik kigyúrt pénzes szépfiúkra hajtanak. Aki eljön hozzánk szexelni, ő már tök régóta nem volt nővel és totál ki van már éhezve. Engem pedig ez izgat, hogy milyen élmény lesz majd őt is kielégíteni.
Párom se egy adonisz és nem is keres sokat, de ő a kedvességével, figyelmességével fogott meg és a mai napig nagyon egy szinten mozgunk mindenben. Szerintem ezek a dolgok nincsenek korhoz kötve. Ha valaki nehéz ember, mármint az egyénisége, akkor annak fiatalon is necces a párkeresés, mert soha nem jó neki semmi, mindenre besértődik, nagyravágyó, stb.
Kérdező, olyan aranyos vagy! Hiszel a népmesékben, (tényleg igaz, amit egyre többször mondanak) ahelyett, hogy mindenféle 'közvéleménykutatás' nélkül egyszerűen élnéd az életedet!
Én elmúltam 55, 2. éve élek egy hasonló korú férfival: dolgozom, romantikázom, gyerekezem( felnőtt) sokat utazom, szeretkezem: marhára nem főtt le a kávé... Nem vagyok ránctalan, de ápolt vagyok, jó alakú, jó mozgású, fitt, nyitott, érdeklődő, értelmes, érzelmes és érzéki. És magasról letojom, hogy ki mit gondol: nem az egész világnak akarok megfelelni, csak önmagamnak, és nem egy hadsereg férfit akarok magam mellé, csak egyet, mégpedig egy olyat, aki nem érzi úgy, hogy nekem bármit kompenzálnom kellene. És ha azt az egyet megtaláltam( és megtaláltam:)) akkor kerek a világ 60-hoz közeledve is.
A 285-ös hozzászólásomra reagálva kaptam egy privit. A jelentkező egy alkalomra szeretett volna 'kibérelni', de olcsón, mert ő egy 'erelye tejjében' lévő 'jócsávó':). Mostanáig egyeztettünk, tisztáztuk, hogy ő mit tud 'kínálni', hátha hosszú távra inkább őt választanám.:) Sajnos, nem fog összejönni az üzlet, pedig még a nagyihoz is oda költözhetnék ám!( ő is ott lakik) Sajnálom nagyon, mert a 38 éves, nagyival élő 'jócsávó'-ra kicsordult a nyálam is.:) De nem is voltam hálátlan, küldtem egy linket neki:
281. Én már negyvenes vagyok, de 14 év alatt sem találtam szeretőt. 84kg vagyok, 183 magas, bp-i, diplomás, meg van az összes fogam, volt gyerekszobám, ismerem a zuhanyzót, nem vagyok csóró, szinte bármiről lehet velem beszélgetni, de még sem jött össze. Elvileg Bp. is tele van fruszttrált feleségekkel. Gyakorlatban meg egy elhízott család anyának is adonisz kell, meg olyan elvárások egy szeretői viszonyban mint pl. rendszeres heti anyagi támogatás, 4-5*-os hotelszoba full szervizzel a légyottok alatt. A heti támogatás az 150EFt, de ebben nincs benne az ajándêk. Ezt konkrétan egy gyk-s nő írta, 3 gyerekkel, újpesti panel, 8. emelet, 160cm/83kg. Nem akartam megsérteni, de ugazából nem említeném magam egy lapon vele
semmi értelemben. Ha magadra ismersz, azért picit gondolkodj már el.
Nekem az a fura, hogy férfiként meg sem fordult a fejemben hogy 20 éves kislányokra hajtsak, kizárólag házas, gyerekkel rendelkező sorstárs nőkre. Még a külsőségekben is tág keretek között mozgok. Pont ezért érthetetlen hogy egy 40-es, tökéletesen átlagos nő miért a felső polcról álmodozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!