Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Kérdező, azért emeled ki folyton a kérdést, hogy sajnáljunk?
Oké, sajnálunk, mindent héten megemlékezünk rólad, hogy milyen szerencsétlen vagy, amiért még az "öreg" nők is lekoptatnak, mert jut nekik nálad jobb pasi.
#263 Én a nők oldalán vagyok, az a cél, hogy minél többen szembesüljenek a valósággal. Amikor egy nő 20 évesen válogat a legjobb alfák közül, aztán eltelik 8 év, és egy ráncos dagadék, lesz, az nagyon brutális.
És ez az, amire az elfogadó "dagadtan is királynő vagy" típusú toxikus feminista hazugságok nem készítenek fel senkit. Ki kell mondani, hogy lehet ezzel visszaélni, és lehet a testeddel érvényesülni, de ahhoz képest a következő 30-40 év pokoli lesz.
#265! Igazán kedves tőled, hogy így aggódsz értünk, de kérlek, mutass csak egyetlen nőt, aki legalább ennyire aggódna magáért, mint te érte, mert én még egyet se láttam 🤣
Amennyiben nincs ilyen, keress valami más pánikolni valót, kérlek 😁 Nagyon uncsi már a kérdésnek álcázott hisztid.
20 évesen válogattam a legjobb alfák közül. Azóta bőven eltelt 8 év, pár év múlva már 3x is, de még egyszer se éreztem azt a poklot, amiről írsz. Segítenél, meddig várjak még?
Még mindig nem akarnak téged a nők, hiába emeled ki a kérdést?
Van ilyen.
Mit kellene aggódni amúgy?
Ha nem kellenék senkinek, remek vibrik vannak a neten, nem kéne mosni főzni takarítani egy pöcs után ☺️
De 42 vagyok , házas, ennek ellenére még mindig sokan csorgatják utánam a nyálukat.
Túl sok a kiéhezett pali, 20-60 ig!
Szerintem örvendetes, hogy a kérdező itt vezeti le a frusztrációját. Inkább itt tegye, mint az utcán, a való életben. Valószínűleg a bíróságon kötne ki, lábbilincsben, aztán kapna húsz év letöltendőt.
Azért vannak ezek az online felületek, hogy minden elmebeteg nyugodtan őrjönghessen, ezzel nem csinál kárt se másokban, se magában, olyan, mint egy virtuális gumiszoba. Elutasította ötszáz nő? Akkor kiír hetente ötszáz nőgyűlölő kérdést. Akit zavar, ne olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!