Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Azért milyen irónikus, hogy ezek az incikék itt próbálják lehúzni meg értektelennek nevezni a korukbeli vagy náluk is fiatalabb nőket, miközben magukat relatíve egyre értékesebbnek tartják.
A valóság pedig mégis az, hogy ezen nők vígan elvannak a párjaikkal vagy bármikor felszednek egy új pasit, míg ők fulladozva a sajátmaguknak tulajdonított értékeikben és 20 éves lányok utáni vágyódásukban, mégsem tudnak senkit összeszedni. Se 20 évest, se 40 évest. Azért ez igen vicces.
A sikertelenségük miatt haragszanak a nőkre.
Azért fájdalmas lehet azt látni mindenhol hogy akármilyen nő is hamar talál társat, ők meg otthon polírozzák a bohócot évek óta…
Szerintem az inceleknek egymással kell kapcsolatot létesíteni.
Nekem most van egy új párom, aki 10 évvel fiatalabb.
Szerintem nem probléma hogy én vagyok az idősebb nőként , vele a legjobb a szex😜
Szóval én végképp nem érzem azt hogy bármit is kompenzálnom kellene.
Egyszerűen csak élvezem az életet. És nem is tagadom , 20 éve is élveztem, 20 év múlva is fogom .
Amúgy nem számit a kor. Fiatalon is lehetsz alacsony ,ronda ,dagadt ,kopasz ,rothadó foggal,meg 40 évesen is lehetsz bombapali.
Mondjuk én csak azokra vagyok rákattanva akik mindent tudnak nyújtani amire szükségem van.
Nem fogok leállni soha kis farkúval, de olyannal se akinek nem olyan kemény mint a beton 😛
Az hogy lefőtt a kávé…..oké! Akkor megiszom!
217. Inkább neveznlek a nők nagyképű szégyenének. Pont a hozzád hasonlók teszik le a ői nem nívóját. Nagy kemény farok, fiatal bika, adjon meg mindent. Röhejes vagy!
Házas férfi.
Dehogy vagy te házas.
Csak egy bolond, aki álmodozik a házasságról.
Bocs hogy kielégítő a szexuális életem és ez nekem tetszik 🤷🏼♀️
Sosem voltam az a fajta aki beérte egy alacsonyabb kategóriással…
219. Oké! Gyere és fogadjunk, menjünk el közjegyzőhöz, persze a fogadási tétet én mondom meg. Van pár lakásom, autóm, házam. Bármelyiket viheted ha nyersz, ezt írásba is adom. Az ellentétekezés is legyen a lakásod. Vállalod? Ja, mi a kérdés? Az hogy házas vagyok-e, az hogy a feleségem vékony, csinos nő, aki mellesleg a munkájában egy sikeres középvezető, nagyszerű anya. Hogy konkrét legyek, 44 éves.
Az én szexuális életem? 😉 23 év óta vele, ő velem. Ha már magas lóról tolod itt a nagy nőt, erkölcsileg is egy nulla vagy. Pont ezért mondtam hogy alázod a női nemet. Én férfi létemre nem teregetem ki a szexuális életemet, te meg arra vagy büszke, hogy fiad korúakkal dugatod magad. A korodbeli nők a családjukkal vannak elfoglalva, nem a betonkemény alkarnyi farkak után rohangálnak.
Persze a gyk-n ez erény, hasonló a hasonlóval. 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!