Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
#230! Aztán mivel lőttem túl? Hogy magadra mertelek hagyni 1 órára? Vagy mesélj, mivel tapostam a lelkedbe annyira, hogy kiérdemeltem a lotyó címet?🤣 Nem veszed észre, hogy pont ezekkel árulod el magad?😂 Egy nős férfi, akinek "van tartása" soha nem lotyózna le egy ismeretlen nőt, aki neki semmit nem ártott. Ilyenekre csak a megkeseredett incelek képesek.
Ez is tipikus incel duma:
"nők a megtestesült szentségek, áldott jók, mindenben tökéletesek! Aki ellent mond az le lesz szavazva. Gyk."
Ezt is hol olvastad? Én semmi jót nem írtam magamról és semmi rosszat a férfiakról. Nem írtam általánosítást, amit te folyamatosan tolsz. Ez a különbség az incelek és a normális nők között. Minket nem érdekel a férfiak gyalázása, nem gyűlöljük őket. Valószínűleg azért vagy lepontozva, mert hülyeségeiet írsz és ezt sokan így látják. Ennyi.
Jaj, ezt a házasság szentsége szöveget ismerem. Anyám egyik ismerősének volt a mániája. Aztán felcsinálta a szeretőjét is a házasságban lévő 3 gyereke mellé és onnantól már 2 család volt neki szent🤣20 évig dugta a 2 nőt felváltva és nevelte a 4 pulyát.😁
Ennyire én valóban nem vagyok szent 🤣
239 vagyok. Kedves 2 és fél pipás! Engem nem igen érdekel az önéletrajzod 😄.
Én kb egy választ írtam 2 napja meg most ezt a kettőt.
Őszintén szólva jó hogy szólsz hány pipám van mer fogalmam sincs 😅.
Ráadásul én ilyen téren a férfi pártját fogom hogy igen is legyen elvárása a nő felé vagy pl a nőnek is legyen jó keresete, éljen külön és teremtse meg magának a jó életet, amilyet szeretne és ne a másiktól várja.
Én csak a 2 és fél pipádról "ismertelek fel" hogy egész nap itt írod a válaszokat.
Van bőven sikerem, köszi és sose pontozok senkit.
Másrészt személy szerint nem így gondolkodom, rengeteg normális férfi van és hülye nő is. Egyik exem se szidtam sose, férfiakkal jobban megértem magam.
Okos ember meg nem itt dicsekszik mit ért el vagy milyen élete van.
244. Végre egy normális komment. Az tényleg fura, hogy a való életben a szerénységem inkább már beteges, itt meg kiírom magamból ki vagyok. A többi mondanivalóddal egyetértek.
243.-ról ezt nem tudom elmondani, ő még bizonygatja hogy a házassági fogadalom is általánosságban egy kamu. Én inkább erről a jelenségről beszélek, nem érti hogy nem az anyja akárkije vagyok, aki rommá csalja a nőket. Nem, minden férfi ilyen, a házasság egy sz*r, a férfiak trógerek.
Mivel általánosít, rólam is beszél.
244. Szóval ne vedd magadra, nem te vagy a gyenge láncszem. :)
"Én csak a 2 és fél pipádról "ismertelek fel" hogy egész nap itt írod a válaszokat."
Nagyon sok 2,5-3,5 pipás ír ide egymás után, azt hinnéd hogy ugyanaz a kettő, közben mégsem, óvatosan az ítélkezéssel!
Amúgy kategóriánként is változnak a pipák!
245.
"A fórumokat néha nézem, olvasom is, és tényleg az lenne a lényege, hogy életeket mentsen.:)Mondjuk, hogy gondolatok ébredjenek, és felemelő legyen...:), ezt gondolom, és biztosan van ilyen, és persze ennek ellenkezője is."
☝️🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!