Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Vicc ez a fórum. A 35-40 közötti nőknek igenis csökkenőben van a szépsége, lehet ezzel vitatkozni de ez objektív tény. Ilyenkor más szépségük kerül előtérbe már és ez pedig az anyai, és később válhatnak valódi milfekké, de pont ez az a kor amikor ha nem anyák akkor nem lesznek már milfek, hanem vénlányok, régen nem hiába szólták meg őket.
Egy nő legszebb 30 éves kora körül, egy férfinál ez olyan 35 körül van szerintem, tehát a férfiak is lejtmenetbe kerülnek 35 után. Annyi helyzetelőnyünk van hogy tovább vagyunk termékenyek, 40-45 között is könnyedén teherbe ejtünk bárkit míg egy nő ha fene fenét eszik se tud már olyan könnyen teherbe esni 40 felett, de már 35 felett is rezeg nekik a léc.
Ettől függetlenül nem köpködni kéne egymásra hanem mindenkinek a megfelelőt megcélozni.
Én 37 éves férfiként hadd szeressek már magam mellé egy 30-35 közötti nőt, nem óriási korkülönbség ez. A 35-40 közöttiek pedig a 40-es pasik között keressenek.
152: elhiszem de ez a kivétel nem pedig a szabály.
A nőknél számomra pl. a 30-35 közötti korosztály a legvonzóbb, a 35-40 más már, ők nekem már ilyen "ősanyák" :).
A nőknek is hadd legyen már vonzóbb egy 25 éves pasi, akkor a legfeszesebb mindene….
Sokan 30 évesen már impotensek.
Rosszul írtam, tehát a férfiak fiatalabbnak néznek ki a koruknál 35-45 között míg a nők 30-40 között mindig jópár évvel többnek néznek ki.
Szerintem ez beszédes.
Szóval nőknek 35 felett: le lehet húzni a rolót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!