Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Jajj de unalmas már...
62 persze te dugnál fiatal nőket 🤣 hagyjuk már hogy a nők így úgy. Még 30asok között is kevés vállalató férfi van. Itt is a férfiak nyekegnek mint egy ütödött hogy nincs nő meg 30 éves és szűz.
10 40es pasiból jó ha van 2 akire azt mondom oké lenne.
Másrészt több az elhított férfi mint nő Magyarországon.
49, nem, de én leírtam hogy elégedett vagyok, jó és minőségi szexet is kapok erre le lettem hurrogva.
Senki nem kesereg, idősebb, sőt 60 éves nők is simán találnak jó kapcsolatokat.
Annyi bolond kiéhezett férfi van, én még most is válogatok és 70 évesen sem fogom lejjebb adni.
Vicces hogy a 35-40 kiöregedő kérdésre egyre öregebbek és egyre betegebbek lettek a válaszadók.
Mekkora egy troll oldal ez...
39F
Egyik nénikém is 75 éves és folyton randizik….
🥰🥰🥰 és volt amikor 40 éveset mutatott be.
Meg is mondta nekem hogy a fiatalabbak jobbak az ágyban.
A másik nénikémnek meg 20 évvel fiatalabb a férje. 50 a férje ő meg 70. A vele egykorú első férje lelépett egy szőke cicával, a gyerekek felnőttek, ő pedig úgy döntött hogy nem fog egyedül maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!