Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy idősődő nő (35-40 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?

Figyelt kérdés

Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.

De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?

febr. 27. 12:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/296 anonim ***** válasza:
4%
50-es beteg troll :D
febr. 27. 14:01
 52/296 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, de akkor sem lesz olyan társam aki impotens.

Mellesleg a férfiak szerint az normális és egészséges hogy 60 évesen meg akarnak d.ni huszonéveseket.

Akkor ez is rendben van.

febr. 27. 14:06
 53/296 anonim ***** válasza:
22%
hajrá, tudjuk hogy a tizenéves fiúk nagy bikák és szeretik a milfeket...ha neked így jó és ennyi az érték amit képviselsz hogy szétteszed a lábad egy huszonpár éves bikának, lelked rajta. Apukád jó neveltetést adott, ez a lényeg.
febr. 27. 14:09
 54/296 anonim ***** válasza:
86%

"35-40 között kissé visszább kéne venni végre a nőknek és lentebb adni az igényeikből mert már nem tolonganak értük a Chadek."

70 felett sem fogom lejjebb adni.

febr. 27. 14:10
 55/296 anonim ***** válasza:
86%
53, a szexet szeretni erkölcstelen?
febr. 27. 14:10
 56/296 anonim ***** válasza:
14%

55-ös a promiszkuitás az. Sokak szerint. A mai napig nem menő, hiába dívik egyre jobban de még mindig szégyenteljes viselkedés.

Azért én hozzáteszem hogy férfi oldalról is.

40F

febr. 27. 14:12
 57/296 anonim ***** válasza:
77%

Aha. Majd ha ezt elmondod itt azoknak a felnőtt férfiaknak is, akik tiniket akarnak dugni, akkor hiszek neked.

Nekem alig van libidóm, prűd is vagyok, de betegnek tartom azokat, akik szerint a szex akármilyen formában szégyenteljes.

febr. 27. 14:17
 58/296 anonim ***** válasza:
65%

Jujj na nekem nem kéne 40 éves. Én imádom a szexet és ezért esik jól egy fiatalkával mert nekik még működik.

Dehogy szégyellem!

Ez egy isteni jó érzés , és még udvarol is 🥰🥰🥰

febr. 27. 14:18
 59/296 anonim ***** válasza:
85%
A terveim szerint 70 évesen is fiatalabbal fogok randizgatni, ha úgy tetszik szexelni, nincs okom szégyellni azt amit szeretek. A jó szexet mindenki megérdemli.
febr. 27. 14:19
 60/296 anonim ***** válasza:
12%
58-as hajrá hajrá legközelebb érettségire készülő sulibuliba menj és ott fiúzzál, ott van a legtöbb hormon. Őket szépen behálózod majd a vénasszonyi trükkökkel :)
febr. 27. 14:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!