Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősődő nő (35-40 éves) hogyan tudja kompenzálni, hogy kiöregedett?
Ugye azt tudjuk, hogy egy férfinél mindig ott van a magas státusz, egzisztencia, ráadásul egy magára minimálisan odafigyelő 45 éves férfi még bőven a csúcson van minden szempontból.
De mi van a nőkkel, akiknél sokkal meredekebb a lejtő, és rögtön látszik, hogy akármit tesznek, sosem lesznek már olyan vonzók, mint 20 évesen? Mi van még a külsőségeken kívül, amivel javítani lehet a helyzeten? Vagy tényleg igaz, amit egyre többször mondanak, hogy nőként 30 után egyszerűen lefőtt a kávé, és vége mindennek?
Lehet, de akkor sem lesz olyan társam aki impotens.
Mellesleg a férfiak szerint az normális és egészséges hogy 60 évesen meg akarnak d.ni huszonéveseket.
Akkor ez is rendben van.
"35-40 között kissé visszább kéne venni végre a nőknek és lentebb adni az igényeikből mert már nem tolonganak értük a Chadek."
70 felett sem fogom lejjebb adni.
55-ös a promiszkuitás az. Sokak szerint. A mai napig nem menő, hiába dívik egyre jobban de még mindig szégyenteljes viselkedés.
Azért én hozzáteszem hogy férfi oldalról is.
40F
Aha. Majd ha ezt elmondod itt azoknak a felnőtt férfiaknak is, akik tiniket akarnak dugni, akkor hiszek neked.
Nekem alig van libidóm, prűd is vagyok, de betegnek tartom azokat, akik szerint a szex akármilyen formában szégyenteljes.
Jujj na nekem nem kéne 40 éves. Én imádom a szexet és ezért esik jól egy fiatalkával mert nekik még működik.
Dehogy szégyellem!
Ez egy isteni jó érzés , és még udvarol is 🥰🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!